ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Απόγνωση στα όρια του παραλογισμού έχει καταλάβει την μαρξιστική πλέμπα που εξουσιάζει το Κράτος επί 45 χρόνια, εξαιτίας της μαζικής και αυθόρμητης εξέγερσης της Ελληνικής Νεολαίας απέναντι στην προδοσία της Μακεδονίας. Όταν βεβαίως η κυβέρνηση του εθνομηδενισμού βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσμενή θέση αναλαμβάνουν η τρομοκρατία, το ΚΚΕ και η Νέα Δημοκρατία!

Μετά λοιπόν τον… “εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας” για την καταπολέμηση του οποίου δαπανήθηκαν τεράστια ποσά από το 2012 κι εντεύθεν εξαιτίας της δυναμικής εισόδου της Χρυσής Αυγής στην κεντρική πολιτική σκηνή, σήμερα το καταχρηστικώς λεγόμενο “δημοκρατικό” τόξο έβαλε στο στόχαστρο την Ελληνική Νεολαία διότι διέπραξε το μέγιστο των εγκλημάτων: να πιστεύει στις Ελληνικές Αξίες και στα Ιδανικά στα οποία πιστεύει και για τα οποία αγωνίζεται ο Λαϊκός Εθνικισμός. “Εθνικιστικές καταλήψεις” και “εκφασισμός της νεολαίας” βρίσκονται πλέον στην κορυφή της πολιτικής ατζέντας αλλά και στην κορυφή των προβλημάτων για την κυβέρνηση, η οποία με τρόμο διαπιστώνει πως το παιχνίδι χάνεται οριστικά. Προ αυτής της καταστάσεως και αφού τα συστηματικά ψεύδη και οι μαρξιστικές νουθεσίες από τα μέσα ενημέρωσης και κυρίως από τους κόκκινους κομισάριους της εκπαίδευσης δεν έπιασαν τόπο, επιστρατεύονται η τρομοκράτηση των μαθητών και το μακρύ χέρι του συστήματος, το ΚΚΕ.

“Να τσακίσουμε το φασισμό”, έσκουζαν μεσήλικες μπολσεβίκοι που εισέβαλαν σε σχολικές μονάδες με τις ευλογίες του μαρξιστικού παρακράτους των καθηγητάδων, προκειμένου να σπάσουν καταλήψεις στις οποίες κυριαρχούσαν οι Γαλανόλευκες και το σύνθημα “η Μακεδονία είναι ελληνική”. Τσακίστηκαν όμως οι ίδιοι στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να γλιτώσουν από την δικαιολογημένη οργή των μαθητών. Και τα σχολεία τα οποία ελέω της ασύδοτης δράσης των κόκκινων κομισάριων έπαιζαν τον ρόλο τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, τώρα χάρη στη Νεολαία μας, έγιναν ξανά ελληνικά!

Απελπισμένη η αριστερά από την αδυναμία της να αντιμετωπίσει το φαινόμενο, εστράφη στη Νέα Δημοκρατία. Και η ψοφοδεής παράταξη της πατριδοκαπηλίας ανταποκρίθηκε αμέσως: ο ίδιος ο Πρόεδρός της δήλωσε με ύφος χιλίων καρδιναλίων πως το κόμμα του τάσσεται κάθετα κατά των μαθητικών καταλήψεων! Το έπραξε δε, για δύο λόγους:

Πρώτον, για να τερματιστεί με κάθε τρόπο η εθνική στροφή της Νεολαίας που τρομάζει ολάκερο το πολιτικό σύστημα της ξενοκρατίας

Δεύτερον, για να βρει πολιτική νομιμοποίηση και κάλυψη η επικείμενη απόπειρα της κόκκινης Χούντας να καταστείλει τις κινητοποιήσεις των μαθητών με τη σύμπραξη των κατά τόπους εισαγγελικών αρχών και της αστυνομίας!

Την ίδια ώρα μάλιστα κατά την οποία βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με απύθμενο πολιτικάντικο θράσος μιλούσαν στην επιτροπή για τη συνταγματική αναθεώρηση για “κυβέρνηση εθνομηδενιστών”, η ηγεσία του κόμματός τους τασσόταν υπέρ της κυβέρνησης των εθνομηδενιστών και κατά των Ελλήνων μαθητών που αντιστέκονται στο ξεπούλημα της Μακεδονίας! Μην απορήσετε εάν μετά τους σαραντάρηδες κνίτες που το επιχείρησαν αλλά προσέκρουσαν σε Εθνικό Τείχος, μπουν στα σχολεία βουλευτές της ΝΔ και η νεολέρα της για να πείσουν τους μαθητές να τερματίσουν τις εθνικές τους κινητοποιήσεις. Κατά τ’ άλλα, η Νέα Δημοκρατία τάχα απαιτεί εκλογές για να φύγει η καταστροφική κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, μόνο που όταν τρίζουν τα θεμέλια της κυβέρνησης σπεύδει η Νέα Δημοκρατία να την κρατήσει όρθια!

Όποιο αποτέλεσμα και να έχει η εθνική εξέγερση της Ελληνικής Νεολαίας, το ουσιώδες παραμένει ένα: το ψευτορωμαίϊκο απέτυχε παταγωδώς! Η Ελλάς ζει και μάχεται μέσα από τη Χρυσή Αυγή, τις ιδέες της οποίας ενστερνίζεται πια μεγάλο τμήμα των Ελληνόπουλων, τα οποία και έπραξαν όσα φοβούνται να πράξουν οι δειλοί και “καθωσπρέπει” νοικοκυραίοι της κλάψας και της υποταγής.

Γι’ αυτό το Κίνημά μας, η Χρυσή Αυγή, στέκεται υπερήφανα στο πλευρό της Ελληνικής Νεολαίας δίχως αστερίσκους και προϋποθέσεις. Αναπόφευκτα -και το γνωρίζουν αυτό οι πολιτικοί μας αντίπαλοι- αυτή η Νεολαία θα στραφεί στον Λαϊκό Εθνικισμό, αναγνωρίζοντάς τον ως τη μοναδική δύναμη Εθνικής Αντίστασης ενάντια στην ξενοκρατία, στον ραγιαδισμό και στον εθνομηδενισμό.

Ο σπόρος ο καλός έχει πέσει και τώρα Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες αγωνιζόμαστε προετοιμάζοντας το έδαφος για την μεγάλη ώρα του θερισμού. Από τις στάχτες και τα ερείπια που δημιούργησαν μαρξιστές και φιλελεύθεροι θα ξαναγεννήσουμε την Ελλάδα, θυμίζοντας στα ελληνόπουλα τα λόγια του μεγάλου Ιωάννου Μεταξα:

“Σήκω επάνω Ελληνική Νεολαία! Δεν υπάρχει δι εσέ άλλη πραγματικότης παρά η Ελληνική Πατρίς! Μόνον εκεί θα επανεύρης τον εαυτόν σου. Μόνον μέσα εις τας εθνικάς παραδόσεις θα επανεύρης τον προορισμόν σου. Μόνον εις τον Ελληνικόν Πολιτισμόν θα επανεύρης τα ιδανικά σου και τα όνειρά σου. Χωρίς αυτά δεν ημπορείς να ζήσης Ελληνική Νεολαία. Μόνον εκείνα τα οποία σου εδημιούργησεν η Ελληνική Ιστορία αποτελούν το σώμα σου και την Ψυχήν σου”!