ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΟΙ

Επίδειξη δύναμης, σε συνδυασμό με… επαναστατική γυμναστική, για να τρομάξει τους αστούς και όσους σκέπτονται να διαμαρτυρηθούν κάποια στιγμή κατά της… λαοπρόβλητης συγκυβέρνησης των προδοτών, κάνει σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η κουκούλα ΣΥΡΙΖΑ, σε αγαστή συνεργασία με τις «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» – του συνοδοιπόρου Κουτσούμπα.

Έτσι, στημένα και απολύτως ελεγχόμενα από το ψευδοκράτος των αμερικανοκομμουνιστών «επεισόδια», γίνονται στο κέντρο της Αθήνας, στην πρώτη… επετειακή πορεία για τον Γρηγορόπουλο – η δεύτερη… επετειακή πορεία έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα επίσης στα Προπύλαια, και είναι σαφές ότι θα είναι το «κύριο πιάτο» της επίδειξης δύναμης των τσογλανοτσιπρόπαιδων.

Μία από τα ίδια και στην Θεσσαλονίκη…

Εμείς, η πραγματική αντιπολίτευση αυτού του τόπου, οι Έλληνες εθνικιστές, δεν τρομοκρατούμαστε από τα καμώματα των τσογλανοπαρακρατικών βουτυρόπαιδων με τις πανάκριβες φόρμες adidas! Κι όταν χρειαστεί, θα τα στείλουμε στη… μαμά τους!