ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ! ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΙΕΡΕΑ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Αυτά βεβαίως δεν τα έδειξαν τα κανάλια, ούτε τα ανέφεραν τα μεγάλα καθεστωτικά ΜΜΕ. Μια ομάδα πατριωτών κατοίκων της ακριτικής Καλύμνου, «υποδέχθηκε» τον πρωθυπουργό των Αμερικανών γκάνγκστερς με πανώ για την Μακεδονία και τον ΗΡΩΑ Κωνσταντίνο Κατσίφα και τραγουδώντας το απαγορευμένο «Μακεδονία ξακουστή»!

Λίγο αργότερα, στην προσαγωγή ιερέα (!!!) προχώρησαν αστυνομικοί, όταν εκείνος έβγαλε μια σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας, για να διαμαρτυρηθεί για την προδοσία της Μακεδονίας!!!

Ακολούθησαν εγκαίνια από τον Τσίπρα της σχολής εμποροπλοιάρχων, και σύμφωνα με καταγγελίες γονέων,  μαθητές αναγκάστηκαν να παρευρεθούν στο χώρο της εκδήλωσης για να φαίνεται «μπούγιο» την ώρα που θα μίλαγε ο Τσίπρας, ενώ κομμουνιστές ινστρούχτορες του πουλημένου ΚΚΕ απειλούσαν τους μαθητές πως αν βγάλουν άχνα περί Μακεδονίας θα τους συλλάβει αμέσως η αστυνομία, αλλά και δεν θα δεχτούν να τους συνοδέψουν σε προγραμματισμένη εκδρομή στην Θεσσαλονίκη, για να ματαιωθεί η εκδρομή

Ταυτόχρονα, μαθητές που τα σχολεία τους βρίσκονται υπό κατάληψη υπέρ Πατρίδος και ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματα του νησιού αλλά και για το Μακεδονικό, δεν τους επετράπη να προσεγγίσουν τον χώρο της εκδήλωσης.

Αυτή είναι η κόκκινη χούντα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΚΚΕ που διαφεντεύει την πατρίδα μας, για λογαριασμό ενός παρανοϊκού παλιάτσου, που ακούει στο όνομα Τραμπ και χρέος των Ελλήνων, είναι να την στείλουν στα τσακίδια!