Η GUARDIAN, Η ΔΗΘΕΝ «ΕΚΔΙΩΞΗ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

Ρεπορτάζ σε συνεργασία με «ακτιβιστές» (παρακρατικούς αμερικανοκομμουνιστές…) και «δασκάλους» (μαρξιστές ινστρούχτορες…) έκανε η αριστερίστρια δημοσιογράφος του –πιο καθεστωτικού πεθαίνεις!- βρετανικού Guardian, Τζέσικα Μπέϊτμαν, με τίτλο «»Οι ιδέες τους δεν έχουν καμία θέση εδώ»: Η Κρήτη εκδίωξε την Χρυσή Αυγή».

Στο εμφανέστατα στημένο «ρεπορτάζ», οι «αλληλέγγυοι» τσιπροκαμμενικοί καυχώνται ότι «βγήκαν στους δρόμους και συζητούσαν με τους κατοίκους της Κρήτης για τον φασισμό», οι δε ινστρούχτορες της κρατικοδίαιτης συμμορίας-ανώνυμης εταιρείας του Κουτσούμπα, ότι «συσπειρώθηκαν για να αντιμετωπίσουν τη ριζοσπαστικοποίηση  στα σχολεία, διδάσκοντας το μάθημα της ιστορία με έναν λιγότερο εθνικιστικό τρόπο», κι έτσι «εκδίωξαν» την Χρυσή Αυγή από το νησί.

Όμως, πέρα από στημένες καυχησιολογίες σε ΜΜΕ του ντόπιου και ξένου κατεστημένου, υπάρχει για το προοδευτικαριό και η σκληρή πραγματικότητα, που άλλα προμηνύει. Κυριακή (των εκλογών) κοντή γιορτή και τους υποσχόμαστε ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και στην Κρήτη θα είναι τέτοια, που θα… πλαντάξουν στο κλάμα εκείνη τη… μαύρη νύχτα!