ΑΛΛΟΥ ΤΡΩΕΙ, ΑΛΛΟΥ ΠΙΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΑΔΟΥΡΟ!

Την είδηση που διαβάζετε την έκρυψαν (για προφανείς λόγους – να μην χαλάσουν το… ίματζ του συντρόφου Μαδούρο…) τα ελληνόφωνα ΜΜΕ.

Την χώρα – πρότυπο των Τσιπροκαμμένων και των τσάτσων τους, κουτσουμπαίων, Βενεζουέλα, επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Ερντογάν Πασάς και υπέγραψε συμφωνίες συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα με τον σύντροφο Μαδούρο. Ο Σουλτάνος ταξίδεψε στη Βενεζουέλα στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Λατινική Αμερική, τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο ο αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας Ντέλσι Ροντρίγκες, ο υπουργός Εξωτερικών Χόρχε Αρεάσα και ο υπουργός Άμυνας Βλαντίμιρ Παδρίνο, εν συνεχεία συμμετείχε σε επιχειρηματικό φόρουμ Τουρκίας-Βενεζουέλας μαζί με τον ομόλογό του Μαδούρο, με τον οποίο έδωσε κοινή συνέντευξη Τύπου, όπου ανακοίνωσε τις συμφωνίες που υπογράφηκαν.

Η πιο «ζουμερή», ήταν η προμήθεια της Τουρκιάς με πετρέλαιο σε προνομιακή τιμή – η Βενεζουέλα είναι η δεύτερη πετρελαιοπαραγωγός χώρα παγκοσμίως. Κάτι φυσικά που δεν πέτυχαν οι Τσιπροβλαμμένοι, που λόγω ιδεοληψιών υμνούν από το πρωί ως το βράδυ την κόκκινη χούντα του Μαδούρο. Αλλά δεν τους υπολογίζει κανείς, ούτε καν ο σύντροφος Μαδούρο, γιατί είναι οι καρπαζοεισπράκτορες της οικουμένης!