ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ: ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

Συνέντευξη στο larissanet, έδωσε ο δημοσκόπος του Τσίπρα και υπουργός Επικρατείας, Βερναρδάκης, όπου παπαγάλισε τα προπαγανδιστικά τρυκ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, υπήρξε κι ένα ενδιαφέρον σημείο στην συνέντευξη, που αφορά τον χρόνο κύρωσης της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών και το μέλλον της συγκυβέρνησης των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα είπε ο τσιπράνθρωπος, η Συμφωνία των Πρεσπών θα έρθει στη βουλή τον Φεβρουάριο, θα κυρωθεί με τις ψήφους των πρόθυμων σταυροθεοδωράκηδων και η συγκυβέρνηση με τους προδότες των ΑΝΕΛ θα συνεχιστεί μέχρι… τελευταίας ρανίδος:   

«Ο σχεδιασμός αυτήν τη στιγμή προβλέπει ότι η Συμφωνία θα έλθει στη Βουλή τον επόμενο Φεβρουάριο. Βεβαίως και θα υπάρξει πλειοψηφία, το θεωρώ σίγουρο. Υπάρχει ευρύτερη κοινοβουλευτική πλειοψηφία για την Συμφωνία. Ανεξάρτητα λοιπόν, από την καθ’ όλα σεβαστή άποψη των ΑΝΕΛ και η Συμφωνία θα ψηφιστεί και η Κυβέρνηση θα προχωρήσει».

Μα δε θα… ρίξουν –έστω και σε συνεννόηση με τον Τσίπρα- την κυβέρνηση τα τσίρκουλα του Καμμένου, όπως απειλούσαν μια φορά κι έναν καιρό; Σιγά να μην ρίξουν! Αφού –σύμφωνα με όλες τις μετρήσεις- θα συντριβούν που θα συντριβούν, γιατί να χάσουν τόσους μήνες εξουσία;