ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ-ΥΠΑΤΟΣ ΑΡΜΟΣΤΗΣ ΠΑΪΑΤ: ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Λίγο καιρό μετά την δημόσια δήλωσή του σε συνέδριο που έγινε στην Θεσσαλονίκη, ότι «τον Τσίπρα θα τον γράψει η Ιστορία» (!!!), ο πρεσβευτής – Ύπατος Αρμοστής Πάϊατ… ξαναχτύπησε, με νέα αβανταδόρικη δήλωση!

Μιλώντας, λοιπόν, στον «Εθνικό Κήρυκα», εν όψει του «διαλόγου» (έτσι την λένε τώρα τη διαβίβαση εντολών…) ΗΠΑ- Ελλάδας στην Ουάσινγκτον, όπου θα εκπροσωπήσει την ελληνική πλευρά ο αμερικανοκομμουνιστής Κατρούγκαλος, ο πραγματικός κυβερνήτης της Ελλάδος δήλωσε εντυπωσιασμένος από την… σοβαρότητα των υφισταμένων του Τσίπρα και Καμμένου: «Είμαι εντυπωσιασμένος από τη σοβαρότητα της ελληνικής κυβέρνησης»!!!

Επιπροσθέτως, έδωσε στην Ελλάδα των υποτακτικών του «ηγετικό ρόλο» (όπως είπε…), στην «ενσωμάτωση των κρατών των Δυτικών Βαλκανίων στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ». 

Και βέβαια, όταν ο Ύπατος Αρμοστής μιλάει για κράτη των Δυτικών Βαλκανίων, εννοεί τα Σκόπια και την Αλβανία, χώρες προς τις οποίες έχουν δεσμευτεί οι ΗΠΑνθρωποι Τσιπροκαμμένοι  να κάνουν εθνικά απαράδεκτες παραχωρήσεις, για να μην… λοξοδρομήσουν από την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ!

Και προφανώς, μόνο όταν θα ολοκληρωθεί η προδοτική αποστολή της συγκυβέρνησής τους, θα γίνουν εκλογές!