ΚΙ ΕΣΥ Ω ΤΕΚΝΟΝ ΒΡΟΥΤΕ; ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΙΩΝ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ!

Το ότι ο Τσίπρας είναι ο πιο αγράμματος και αστοιχείωτος που έχει περάσει από τη θέση του πρωθυπουργού της Ελλάδος, είναι «χωριό που φαίνεται, κολαούζο δε θέλει».

Αλλά, είναι άλλο να το επισημαίνουμε εμείς οι «φασίστες», «ναζιστές», «ρατσιστές», κ.τ.λ., κι άλλο να το γράφει φόρα-παρτίδα η (πιο κυβερνητική πεθαίνεις!) φυλλάδα των Ιών.

Ιδού τα… εξ’ ιδίων βέλη:

«Οι πολύ πιο παλιοί από εμάς, οι σοφιστές Πρωταγόρας και Αντιφών λ.χ., είχαν καταλήξει ότι πρώτιστον εν ανθρώποις η παιδεία. Από εκεί ξεκινάνε όλα, από την αγωγή που αποκτά κανείς στο σπίτι του, στους φίλους του, στη γειτονιά του, στην κοινότητά του, στα πρώτα δηλαδή χρόνια που διαμορφώνονται χαρακτήρες. Είναι ανώφελο για τους μεσήλικους να προσπαθήσουν να φανούν διαφορετικοί απ’ ό,τι πραγματικά είναι, άσε που δεν είναι σε θέση να κάνουν κάτι τέτοιο. Ο Έλληνας πρωθυπουργός ολισθαίνει συνεχώς σε λεκτικά ατοπήματα, που, βεβαίως, δεν είναι μόνο λεκτικά, αλλά δηλωτικά του χαρακτήρα και της παιδείας του. [Τι έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια, που δεν ήταν πρωθυπουργός;]

Κι εσύ ω τέκνον Βρούτε;