«ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΙΚΙΝΓΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ»! ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ

Περίπου 1000 άνθρωποι συμμετείχαν στην 3ωρη διαμαρτυρία έξω από το Σουηδικό Κοινοβούλιο την Κυριακή. 

Ο λόγος; Η αθρόα μαζική μετανάστευση η οποία, σε συνδυασμό με τις αδιάφορες πολιτικές των υπευθύνων, έχει μετατρέψει μια χώρα – πρότυπο σε χώρα που δεν δίνει δεκάρα για τους πολίτες της. 

Όπως λένε χαρακτηριστικά «Τα δισεκατομμύρια ρέουν και κανείς δεν λογοδοτεί. Η Σουηδία διοικείται από μια κλίκα απατεώνων που κάνουν κατάχρηση εξουσίας τους και δεν νοιάζονται για την ευημερία μας.  Πρέπει να αγωνιστούμε για την ελευθερία του λόγου. Είναι καιρός να αναδείξουμε τον εσωτερικό μας Βίκινγκ και να αγνοήσουμε την πολιτική ορθότητα όσον αφορά (και) την μαζική μετανάστευση».
Διαμαρτύρονται σχετικά με το «περίφημο» Σύμφωνο Μετανάστευσης, το οποίο αγνοεί ξεκάθαρα, όπως λένε, την Συνθήκη του Δουβλίνου, που αναφέρει ότι οι πρόσφυγες θα πρέπει να ζητούν άσυλο κατά την άφιξή τους στην πρώτη ασφαλή χώρα.
Μιλούν επίσης για την καταστροφή του περιβάλλοντος από τους αιτούντες άσυλο, αφού ουσιαστικά οι άνθρωποι που παραμελούν και καταστρέφουν το περιβάλλον της χώρας τους, ανταμείβονται αντί να τιμωρούνται.

Το Σύμφωνο Μετανάστευσης είναι γεμάτο δικαιώματα, αλλά χωρίς υποχρεώσεις. 

Το παράδοξο στην υπόθεση αυτής της διαμαρτυρίας είναι ότι δεν υπήρξε κάποια αντισυγκέντρωση από τους αριστερούς…

Ίσως γιατί ακόμα και αυτοί συνειδητοποιούν το μέγεθος του προβλήματος. 

Η διαμαρτυρία έληξε με τους παριστάμενους να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο της χώρας τους. 

Ο σουηδικός Τύπος, φυσικά, δεν έκανε καμία αναφορά στο συμβάν. Μας θυμίζει κάτι αυτό;

Μακάρι αυτό να είναι η συνέχεια του ξυπνήματος της Ευρώπης των Εθνών. Για να ξεβρωμίσει επιτέλους ο τόπος…

ΚΟΡΙΝΑ ΠΕΝΕΣΗ