ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΛΟΓΩ «ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΓΙΛΕΚΩΝ»… ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΑΙΝΑΝ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ηττήθηκε πανηγυρικά ο Μακρόν από τα λεγόμενα «κίτρινα γιλέκα» κι έκανε όπισθεν ολοταχώς, παγώνοντας τις τιμές των καυσίμων, ενόψει και των προγραμματισμένων για το ερχόμενο Σάββατο νέων εκδηλώσεων διαμαρτυρίας.

Το ίδιο κλίμα αναβρασμού που υπάρχει τώρα στην Γαλλία, κι όχι απλά και μόνον για την αύξηση της τιμής των καυσίμων, αλλά για ολόκληρο Μνημόνιο που έφερε τα πάνω-κάτω και κατέστρεψε τον Λαό και την Πατρίδα, υπήρχε και στην Ελλάδα τις παραμονές της ψήφισης του πρώτου Μνημονίου!

Ωστόσο, σε αντίθεση με την Γαλλία, εδώ επενέβησαν εγκαίρως και αποτελεσματικώς οι μπράβοι του αντιλαϊκού και μονίμως «απεργοσπαστικού» ΚΚΕ! Οι οποίοι, την ημέρα της ψήφισης του Μνημονίου, κι ενώ η πλατεία Συντάγματος «έβραζε» και οι χιλιάδες του λαού ετοιμάζονταν να μπουν στη βουλή, την υπερασπίστηκαν με πρωτόγνωρο πάθος και κατέπνιξαν με πρωτοφανή αγριότητα τη λαϊκή εξέγερση, πριν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις!

Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι «δαίμονες», το Μνημόνιο της δυστυχίας μας δεν θα ψηφιζόταν ποτέ και η τότε κυβέρνηση Παπανδρέου θα υποχωρούσε ατάκτως στην απαίτηση του λαού, όπως καλή ώρα κάνει τώρα ο Μακρόν!