ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ! ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Η ΠΟΛΩΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ PLAY; NO PLAY, NO PAY!

«Ημέρα κινητοποίησης και αλληλεγγύης στο ΚΚ Πολωνίας», με συγκεντρώσεις σταλινικών υποκειμένων έξω από τις πολωνικές πρεσβείες όλων των χωρών, έχει οριστεί η σημερινή ημέρα, 3η Δεκεμβρίου, από το ΚΚΕ και την Ευρωπαϊκή Κομμουνιστική Πρωτοβουλία, η οποία όπως εξηγούν οι κουκουέδες, «αποτελείται από 30 Κομμουνιστικά και Εργατικά Κόμματα από την ευρωπαϊκή ήπειρο, τα οποία στηρίζονται στην επιστημονική θεωρία του μαρξισμού – λενινισμού».

Αιτία όπως λένε, είναι οι «διώξεις» κατά του λαομίσητου ΚΚ Πολωνίας (0,4% πήρε στις τελευταίες εκλογές…), από την πατριωτική κυβέρνηση της χώρας.

Μάλλον, πάει… γυρεύοντας ο μέγας… θησαυροφύλακας του Περισσού!

Διότι, ως γνωστόν, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας PLAY, που είναι μέλος του Ομίλου Olympia (του συντρόφου Πάνου Γερμανού, δηλαδή του.,.. τιμημένου κουκουέ!), είναι πρώτη στην πολωνική αγορά, με 15,2 εκατ. συνδρομητές (σύμφωνα με τα στοιχεία για το 2017) και εισηγμένη στον ναό του καπιταλισμού (χρηματιστήριο) της Βαρσοβίας.

Κι αν… τσαντιστούν οι Πολωνοί και αποκαλύψουν τον πραγματικό ιδιοκτήτη της εταιρείας (ΚΚΕ) και κόψουνε ρόδα μυρωμένα οι συνδρομητές, τι γίνεται σύντροφε Κουτσούμπα; «No play, no pay», που λένε και οι Άγγλοι! Θα το αδειάσεις το θησαυροφυλάκιο, μπαγάσα!