ΙΣΤΟΡΙΕΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ» ΤΡΕΛΑΣ – ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ»

Άρθρο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Ένας «πρόσφυγας» ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι 15 χρονών για να γίνει δεκτός σε γυμνάσιο στο Ίπσουιτς στην Αγγλία, παραδέχτηκε σε συμμαθητή του ότι είναι 25 χρονών, παντρεμένος με παιδιά!

Ο «αιώνιος» αυτός έφηβος παρουσιάστηκε στο σχολείο, ως ένα παιδί γεννημένο στο Ιράν, που κουβαλούσε μια «συγκλονιστική» ιστορία πίσω του…

Νιώθοντας «πιεσμένος» από το θεοκρατικό καθεστώς της Μέσης Ανατολής, αυτός και ο μικρότερος αδελφός του ζήτησαν άσυλο στο Ηνωμένο Βασίλειο ισχυριζόμενοι ότι είναι 15 και 12 χρονών αντίστοιχα.

Ως «μεταναστόπουλα», λοιπόν, θα πρέπει να απολαμβάνουν εκτός από  πλήρη εκπαίδευση, και προστασία από τις Αρχές μέχρι τα 25 τους χρόνια. 

Σε ορισμένους γονείς αλλά και μαθητές, όλο αυτό δεν «κάθισε καλά», και δημοσίευσαν φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ρωτώντας «Τι δουλειά έχει ένας 30χρονος στην ίδια τάξη με τα παιδιά μας»;

Το αποτέλεσμα αναμενόμενο: Το σχολείο κατηγόρησε τους γονείς για ρατσιστική συμπεριφορά επειδή «τόλμησαν» να ανεβάσουν φωτογραφία του μουστακαλή που έπινε μπύρα…

Ένας γονιός, μάλιστα δεν αφήνει τις κόρες του να πάνε στο σχολείο μέχρι να απομακρυνθεί ο υπερφυσικός μπεμπές, δηλώνοντας ότι ντρέπεται και για την διεύθυνση του σχολείου, αλλά και για την κυβέρνηση που επιτρέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. «Εφόσον οι εκπαιδευτικοί δεν μπορούν να προστατεύσουν τα παιδιά μας, ας απολυθούν»!

Οι Βρετανικές Αρχές υποστηρίζουν ότι τα παιδιά που θα μπαίνουν σε καθεστώς «προσφυγόπουλων» θα πρέπει να είναι νήπια και παιδιά στην προ-εφηβεία. Αντ’ αυτού οι γονείς αντικρίζουν έκπληκτοι μαγκλαράδες ψηλότερους και από τους ίδιους, με εμφανείς τις πρώτες ρυτίδες στο πρόσωπό τους και αρχίζοντας να χάνουν και τρίχες από το κεφάλι τους…

Σε έναν μόνο χρόνο, τα 2/3 των «προσφυγόπουλων» που εξετάστηκαν κλινικά αποδείχθηκε ότι είναι ενήλικες. Οι υπεύθυνες αρχές, μάλιστα, έχουν χτίσει εμπόδια για να κρύβουν τις νέες αφίξεις «εφήβων» από τους δημοσιογράφους.

Όλα αυτά, βέβαια, δεν είναι μακριά από το να συμβούν και στην χώρα μας, αφού η αρχή έχει ήδη γίνει μήνες πριν, όταν ότι το ψευδοκράτος των «ανθρωπιστών» έστελνε ενηλίκους (οι οποίοι… δηλώνουν ανήλικοι, για να έχουν προνομιακή μεταχείριση, ίσως δε και για… άλλους λόγους – για να βιάζουν τα ανήλικα…) στα hotspots των ασυνόδευτων ανήλικων «προσφυγόπουλων». Και αυτό δεν το καταγγέλλουμε εμείς, αλλά «δική τους» ΜΚΟ!

Σήμερα λοιπόν οι μουστακαλήδες στα hot spots, αύριο στα σχολεία μαζί με τα παιδιά μας!

Στηρίζουμε Χρυσή Αυγή γιατί εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να περιμένουμε να μας βιάσουν οι αδίστακτοι νταγκλαράδες τα παιδιά.

Στηρίζουμε Χρυσή Αυγή γιατί εδώ είναι Ελλάδα. Δεν είναι Αγγλία, Σουηδία, Γερμανία. Τον «πολυπολιτισμό» ας τον κρατήσουν χάρισμά τους.

Εδώ όμως, θα κάνουμε τα πάντα για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

ΚΟΡΙΝΑ ΠΕΝΕΣΗ