«ΜΗΝΥΜΑ» ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΕ ΠΑΪΑΤ: ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΣΒΕΥΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ… ΚΟΜΣΟΜΟΛ, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ!

Στην κουκουέδικη εκδήλωση για την 76η επέτειο της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοποτάμου, βρέθηκε ο αρχικουκουές Κουτσούμπας, ο οποίος δεν παρέλειψε να στείλει «μήνυμα» στον πρεσβευτή – Ύπατο Αρμοστή Πάϊατ, ότι το… τιμημένο κουκουέ και η ελληνική εκδοχή της… Κομσομόλ είναι στην πρωτοπορία του «αντιφασιστικού» αγώνα, όπως ακριβώς επιθυμούν τα υπερατλαντικά αφεντικά, κι ότι όλοι οι άλλοι «αντιφασίστες» του «συνταγματικού» τόξου είναι…  «απλές οδοντόκρεμες» – που’ λεγε κι η διαφήμιση.

Ιδού το «μήνυμα» του μέγα θησαυροφύλακα του Περισσού:

«Έχουν ευθύνες τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ. Ρίχνουν νερό στο μύλο της αντίδρασης, στο μύλο του φασισμού. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ παλεύουν καθημερινά ενάντια στον φασισμό, με πράξεις και όχι με λόγια. Υπάρχουν, όμως, τεράστιες ευθύνες, τόσο σε αυτούς που σιγοντάρουν όλες αυτές τις ομάδες μέσα στο μαθητικό κίνημα, προκειμένου να ψαρέψουν στα θολά νερά του φασισμού, όσο και σ’ εκείνες τις δυνάμεις που μεγιστοποιούν το ζήτημα των δράσεων αυτών των ομάδων μες στους μαθητές, μόνο και μόνο για να στήσουν τον νέο κάλπικο δικομματικό καβγά».
Η «αποκρυπτογράφηση» του «μηνύματος»: κύριε πρεσβευτά, «ιδού ο στρατός σας»! Χωρίς το ΚΚΕ, δεν γίνεται «αντιφασιστικός» αγώνας. Οπότε, συνεχίστε να στηρίζετε τις κολοσσιαίες κομματικές μας επιχειρήσεις, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που μας κρατάνε στην ενεργό πολιτική, για να συνεχίσουμε να κάνουμε τη βρώμικη δουλειά σας!