Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ

Άρθρο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Η έννοια της παρανοϊκής διαταραχής της προσωπικότητας σχετίζεται με ψυχικές ασθένειες και ως εκ τούτου δημιουργεί προβλήματα στην συναναστροφή με άλλους ανθρώπους ή και με κοινωνικές ομάδες. Κάποια από τα χαρακτηριστικά του ασθενή είναι η εμμονή πως όλοι αποτελούν εν δυνάμει απειλή για τον ίδιο, οδηγώντας σε μια μόνιμη καχυποψία που επιφέρει τον αποκλεισμό σε έναν φανταστικό απομονωμένο κόσμο.

Στην Ελλάδα, που δυστυχώς κυβερνάται από μια νεοαριστερή μειοψηφία διαχειριστών, το μέσο της πολιτικής επιβολής της παράνοιας που τη διακατέχει ονομάζεται πολιτική ορθότητα, μια διαστρέβλωση κάθε έννοια και επίθεση στην κοινή λογική. Οι νέο-αριστεροί, χρησιμοποιούν το ύπουλο όπλο της πολιτικής ορθότητας ώστε να στοχοποιήσουν οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα δεν ταυτίζεται με τις ιδεοληψίες τους. Αυτό λοιπόν το κίνημα της «αποκατάστασης κοινωνικών αδικιών», έχει εκφυλιστεί πλέον στην πιο ύπουλη μορφή χειραγώγησης της πολιτικής σκέψης και έκφρασης. Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του Ουμπέρτο Έκο πως η πολιτική ορθότητα τείνει να εξελιχτεί σε μια νέα μορφή φονταμενταλισμού.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα της εμμονής αυτής είναι πως η πολιτική ορθότητα που συνεχώς επικαλείται η αριστερή διανόηση δεν έχει ως στόχο της ανοχή, αλλά την απομόνωση όσων δε συμφωνούν με τις ψυχαναγκαστικές της ιδεοληψίες. Καλό είναι να διευκρινίσουμε πως οι σημερινοί καταληψίες της εξουσίας είναι όντως αριστεροί και όχι κομμουνιστές. Οι τελευταίοι ασπάζονται πολιτικές θεωρίες τις οποίες χρησιμοποίησαν καθεστώτα για την υλοποίηση των δολοφονικών τους σχεδίων. Οι νεοαριστερά είναι μια άλλη ύπουλη μορφή πάλης, όπου μέσω των κινημάτων και των δικαιωμάτων κάθε άρρωστης μειοψηφικής συμπεριφοράς, προσπαθούν να επιβάλουν στην πλειοψηφία τις εμμονές τους.

Ως παραδείγματα των ανωτέρω αναφέρουμε, το χαρακτηρισμός ως φασιστών των μαθητών που αντιδρούν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, το χαρακτηρισμό ως ρατσιστών (από έναν κομματικό πρόεδρο του ΟΑΣΘ) των εργαζομένων που επισημαίνουν τα προβλήματα που προκαλούν οι λαθρομετανάστες στους επιβάτες, τον -με διάθεση «αηδίας»- χαρακτηρισμό των νοικοκυραίων ως υπανθρώπους γιατί υπερασπίζονται την περιουσία τους και μάλιστα σε περίπτωση βίαιης εισβολής δεν πρέπει να βγάλουν ούτε «κιχ» (όπως υποδεικνύεται με ελιτίστικο ύφος, από αριστερές διανοούμενες των βορείων προαστίων), τον χαρακτηρισμό ως ρατσιστών επίσης οποιουδήποτε χαρακτηρίσει κάποιον, πάνω στο λόγο, ως το κατά τα αλλά συμπαθέστατο πλάσμα της ζούγκλας, την διαπόμπευση αστυνομικών που προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.

Οι επικίνδυνοι λοιπόν αριστεροί ινστρούχτορες είναι μπολιασμένοι με απύθμενο μίσος και σύνδρομα κατωτερότητας για κάθε υγείες συναίσθημα. Αυτό είναι απόρροια της εσωτερικής ψυχικής τους ασχήμιας, του κόμπλεξ προς την έννοια του έθνους, της φυλής, της παράδοσης, της θρησκείας που πάντρεψε το αρχαίες ελληνικές αξίες με το Χριστιανισμό βγάζοντας το απόσταγμα της ορθόδοξης πίστης που στήριξε τη φυλή μας αιώνες τώρα. Από τη άλλη οι νεοφιλελεύθεροι χριστιανέμποροι της δήθεν δεξιάς χαρακτηρίζονται από έναν κοσμοπολίτικο λιμπεραλισμό και μαζεύουν στο μαντρί τους κάθε τυχάρπαστο εθνομηδενιστή αριστερό πολιτικό γυρολόγο, θεωρώντας πως προβαίνουν σε άνοιγμα προς την κοινωνία.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ως ο εγγυητής της διατήρησης των πανάρχαιων ελληνικών αξιών θα πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, της «πολιτικής ορθότητας», τους υβριστές την Πατρίδας, υπερασπίζοντας τις βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις της ελληνικής κοινωνίας, που αποτελούν την πλειοψηφία, όπως ορίζει η έννοια της δημοκρατίας.

ΛΙΟΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ