Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑΡΑ, ΤΑ ΔΗΘΕΝ «FAKE NEWS» ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 14ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 16ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

«Fake news», χαρακτήρισε το συριζοψεκασμένο αληταριό (με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου (Α)Παιδείας, παρακαλώ!) την είδηση της σύλληψης δύο μαθητών του 2ου Γυμνασίου του Αγρινίου, ενός 14χρονου κι ενός 16χρονου, καθώς και των μητέρων τους (για… παραμέληση εποπτείας ανηλίκου), γιατί «υποκίνησαν» την υπέρ Πατρίδος κατάληψη του σχολείου τους.

Μόνο που η είδηση αποδείχθηκε 100% αληθινή!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος:

«Το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου, έγινε καταγγελία από τον Διευθυντή του Γυμνάσιου, ότι μαθητές παρεμπόδισαν την προσέλευση των συμμαθητών τους στο σχολείο και την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων.

Η Αστυνομία μετά την καταγγελία του Διευθυντή, προχώρησε στη σύλληψη των δυο μαθητών 14 και 16 ετών, στις 5 το απόγευμα.

Είχε προηγηθεί ενημέρωση του Εισαγγελέα για την καταγγελία, που ζήτησε τον σχηματισμό δικογραφίας και την σύλληψη των μαθητών. Μάλιστα φέρεται να ζήτησε ενημέρωση, όταν οι μαθητές συλληφθούν. Οι δυο μαθητές, με τους γονείς τους, μετέβησαν στο αστυνομικό μέγαρο του Αγρινίου, όπου και συνελήφθησαν…».

Γιατί άραγε το τσιπροκαμμενικό αληταριό εξέδωσε και ανακοίνωση περί «fake news»; Επειδή η είδηση κυκλοφόρησε παντού και εξέθετε την συγκυβέρνηση, εκδόθηκε η ανακοίνωση που στο τέλος τόνιζε ότι «Είναι προφανής ο στόχος τόσο του αρχικού δημοσιεύματος όσο και της αναπαραγωγής του από ορισμένες ιστοσελίδες που δημοσίευσαν την δήθεν είδηση χωρίς να επιβεβαιώσουν αν ανταποκρίνεται στην αλήθεια», για να «ψαρώσουν» πολλοί υπεύθυνοι ιστοσελίδων και να εξαφανίσουν την είδηση!

Δεν είναι μόνο, προδότες, ΗΠΑνθρωποι και χουντάρες, είναι και κουτοπόνηροι!