Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ 14 ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!

Αφού εξάντλησε όλα τα διαθέσιμα μέσα τρομοκράτησης και καταστολής των υπέρ Πατρίδος καταλήψεων (αναρχοκομμουνιστικές συμμορίες, μαρξιστές ινστρούχτορες, φυτά της ΚΝΕ), η συγκυβέρνηση των προδοτών Τσίπρα – Καμμένου προχωράει σε ωμή αστυνομική καταστολή των μαθητικών κινητοποιήσεων.

Έτσι, σε συλλήψεις δύο μαθητών Γυμνασίου, 14 και 16 ετών αντίστοιχα, αλλά και των γονέων τους (των δύο μητέρων!) για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, προχώρησε η Ασφάλεια του Αγρινίου, με την κατηγορία της υποκίνησης στην κατάληψη του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου! Οι συλλήψεις έγιναν χθες, Παρασκευή, όπου το σχολείο τελούσε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα υπό κατάληψη.

Την προηγούμενη ημέρα, το 2ο Γυμνάσιο όπως και δεκάδες ακόμη σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας, είχαν προχωρήσει σε καταλήψεις υπέρ Πατρίδος, ωστόσο στο 2ο Γυμνάσιο η κατάληψη συνεχίστηκε και την Παρασκευή.

Επιπλέον, αναζητείται άλλος ένας 14χρονος μαθητής, καθώς και οι γονείς του, για τον ίδιο λόγο με τους ανωτέρω συλληφθέντες!

Σύμφωνα με τη διεύθυνση του σχολείου, δεν υπεβλήθησαν μηνύσεις κατά μαθητών και οι «αρχές» λειτούργησαν αυτεπάγγελτα, προφανώς κατόπιν εντολής των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου!

Η αστυνομική τρομοκρατία της κόκκινης χούντας ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Οι ελεύθεροι αγωνιζόμενοι μαθητές ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!