ΚΟΥΛΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΗΣ: ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί η ψοφοδεξιά Νουδούλα να έχει καταδικάσει δύο φορές τον υπέρ πατρίδος μαθητικό ξεσηκωμό –με δήλωση του Μπουμπούκου στη βουλή και με “non paper” που διανεμήθηκε χθες στα ΜΜΕ, αλλά η συριζοψεκασμένη καφρίλα δεν σταματούσε να την κατηγορεί ότι δείχνει «ανοχή» στις «νεοναζιστικές καταλήψεις και πορείες».

Έτσι, ο Κούλης, λειτουργώντας σαν καλός ψοφοδεξιός που δεν αμφισβητεί ούτε κατ’ ελάχιστον την ιδεολογική κυριαρχία των μαρξιστών (η οποία ήδη έλαβε τέλος στα σχολεία, χάρη στον τιτάνιο αγώνα των μαθητών…), έκανε και προσωπική δήλωση σήμερα από την Πάτρα όπου βρίσκεται. Ιδού ποιοι ζητάνε την ψήφο του ελληνικού λαού, δήθεν για να ρίξουν την… αριστερά από την εξουσία:  

«Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι πάντα απέναντι σε κάθε μορφής κατάληψη. Άλλοι έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω στις καταλήψεις. Θέλω με την ευκαιρία αυτή, να πω ότι καταλαβαίνω απόλυτα την αγανάκτηση όλων όσοι σήμερα επιλέγουν να βρεθούν απέναντι στην κακή συμφωνία των Πρεσπών την οποία υπέγραψε ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος. Όμως, κλειστά σχολεία σημαίνει κλειστά μυαλά και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση ο υγιής πατριωτισμός να γίνει προσάναμμα ενός στείρου και ακραίου εθνικισμού στα χέρια κάποιων επιτήδειων. Θα πρέπει όλοι μαζί να βρεθούμε απέναντι σε αυτούς οι οποίοι επιδιώκουν να ριζοσπαστικοποιήσουν τη νέα γενιά εξυπηρετώντας έτσι τις αλλότριες δικές τους κομματικές επιδιώξεις. Ο κάθε Έλληνας και το κάθε νέο παιδί έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί απέναντι σε αυτήν την κακή συμφωνία. Ας το κάνει, όμως, κρατώντας τα σχολεία ανοιχτά και σεβόμενος πάντα τους δημοκρατικούς θεσμούς της πατρίδας μας».

Τέτοια ήταν, τέτοια είναι και τέτοια θα παραμείνει η ψοφοδεξιά Νουδούλα!

Χρυσή Αυγή, για να φύγει η αριστερά από την εξουσία και για να σπάσει παντού η ιδεολογική κυριαρχία της!