Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΚΟΜΣΟΜΟΛ ΚΑΙ CIA

Μιας και χαρακτηριστήκαμε από τα κομμούνια της ΟΛΜΕ… υποκινητές των καταλήψεων των ελεύθερων αγωνιζόμενων μαθητών συγκεκριμένες εθνικιστικές σελίδες στα social media, όπως η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης, καθώς και ακροδεξιά site, όπως το ethnikismos.net της Χρυσής Αυγής, επικροτούν και προωθούν συνεχώς και με ιδιαίτερο ζήλο τις καταλήψεις αυτές…»), ας δώσουμε σήμερα, μια ημέρα μετά την αποκορύφωση των μαθητικών κινητοποιήσεων, τη δική μας απάντηση, προς Τσαιπροκαμμένους, Κομσομόλ (ΚΝΕ) και CIA, μαζί με τα ανάλογα… πεσκέσια!

Κατ’ αρχάς, μετά την λαμπρή επιτυχία των καταλήψεων και τις συγκλονιστικές πορείες των μαθητών που… υποκινήσαμε, τους προσφέρουμε το… αγγουράκι της φωτογραφίας, που συμβολίζει την απόλυτη ΗΤΤΑ τους, κι είναι… κρύο και δροσερό, για να πηγαίνει ασορτί με τον… καιρό!

Μετά δε από το… αγγουράκι, τους προσφέρουμε κι ένα… ειδικό ξυδάκι (πολύ σπέσιαλ και… φασιστικό!), για να πνίξουν τους καημούς τους!

Κομμούνια, μην το παίρνετε κατάκαρδα! Άλλωστε, όλα στη ζωή έχουν ένα τέλος. Έτσι και η ιδεολογική σας κυριαρχία στα ελληνικά σχολεία, που έληξε άδοξα! Περαστικά σας και εις άλλα με υγεία!