ΤΡΕΜΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΣΧΟΛΕΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Με απόλυτη επιτυχία στέφεται η σημερινή μεγάλη μέρα για το αυθόρμητο μαθητικό κίνημα, παρά την λύσσα των καθεστωτικών προδοτών και του μαρξιστικού παρακράτους!

Ήδη, καταγράφονται πάνω από 500 καταλήψεις σε ολόκληρη την χώρα, από τον Έβρο μέχρι και τα Δωδεκάνησα, ενώ πάνω από 100 σχολεία είναι υπό κατάληψη στην Θεσσαλονίκη!

Πολλά σχολεία μπήκαν σήμερα στον «χορό» των καταλήψεων, όπως για παράδειγμα:

7 συνολικά σχολικά συγκροτήματα της Πάτρας, όλα τα σχολεία της Ξάνθης, όλα τα σχολεία της Λαμίας, σχολεία στις Φέρες, στο Σουφλί, το Διδυμότειχο, το 1ο λύκειο Ορεστιάδας και στη Νέα Βύσσα Έβρου. Στην Αλεξανδρούπολη σημειώνεται αποχή μαθητών και όχι καταλήψεις. Νωρίτερα περίπου 300 μαθητές συγκεντρωθήκαν μπροστά στο δημαρχείο και πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης η οποία κατέληξε στον φάρο, στην παραλιακή.

Επίσης, στα νησιά μας, τα 20 από τα 56 συνολικά σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Λέσβο και Λήμνο παραμένουν σήμερα κλειστά με τους μαθητές να διαδηλώνουν εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών.

Πορείες μαθητών πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή στη Μυτιλήνη και στην Καλλονή Λέσβου

Υπό κατάληψη βρίσκονται μέχρι στιγμής έντεκα σχολεία στη Λάρισα, το 1ο, το 2ο και το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας, το ΕΠΑΛ Φαρσάλων, το 8ο και 14ο Λύκειο, το 9ο, 12ο και 15ο Γυμνάσιο και τα Γυμνάσια σε Μακρυχώρι και Κρανία Ελασσόνας.

Μαθητές θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αλεξάνδρεια, Νάουσα, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Κρύα Βρύση, Κατερίνη και Σέρρες. 

Κατά την διάρκεια της ημέρας θα σας ενημερώνουμε για κάθε σχετική εξέλιξη και θα παρουσιάσουμε εκτενές ρεπορτάζ απ’ όλες τις συγκεντρώσεις!