ΟΥΤΕ Η ΙΤΑΛΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ»… ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ!

Μία-μία χώρα ανακοινώνει ότι δεν θα υπογράψει το περιβόητο «Σύμφωνο του ΟΗΕ για την Μετανάστευση», που θα κάνει την λαθρομετανάστευση… «ανθρώπινο δικαίωμα»!

Έτσι, μετά από την Αυστρία, την Βουλγαρία, την Εσθονία, την Κροατία, την Ουγγαρία, την Πολωνία, την Τσεχία και την Ελβετία, η Ιταλία ανακοίνωσε επισήμως την απόφασή της να μην υπογράψει το σύμφωνο. Όπως ανακοίνωσε ο λαοφιλής πατριώτης Σαλβίνι «Όπως οι Ελβετοί οι οποίοι αν και αρχικά είχαν τοποθετηθεί υπέρ του συμφώνου και εχθές είπαν «σταματάμε» η ιταλική κυβέρνηση δεν πρόκειται πάρει μέρος στη διάσκεψη του Μαρακές και δεν πρόκειται να υπογράψει τίποτα που να αλλοιώνει την εθνολογική σύνθεση της χώρας μας, την ουσιαστική της αυτοκτονία. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν πλουτίσει επί μακρό χρονικό διάστημα με δουλειές με παράνομους μετανάστες. Με αυτή την κυβέρνηση τα ψέματα τελείωσαν Στην αριστερά διαμαρτύρονται και είναι ενοχλημένοι; Ε, λοιπόν, ας μάθουν ότι μόλις τώρα αρχίσαμε να διορθώνουμε την καταστροφή που προκάλεσαν οι κυβερνήσεις τους».

Να δείτε που στο τέλος οι μόνοι που θα υπογράψουν θα είναι οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» Τσιπροκαμμένοι! Αν προλάβουν…