ΚΝΙΤΕΣ ΚΑΙ «ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ» (ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ) ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Η μεγάλη μέρα της αποκορύφωσης του μαθητικού αγώνα για την υπεράσπιση της Μακεδονίας μας από την προδοσία και τους προδότες, έφτασε!

Και σε λίγες ώρες, αρχίζουν οι «υπέρ πατρίδος» πορείες των μυριάδων μαθητών!

Βέβαια, μη νομίζετε ότι το προδοταριό έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια! Έτσι, σήμερα στις 12, στα Προπύλαια, κάποια «Πρωτοβουλία για τον Συντονβισμό Σχολείων και Μαθητών Αθήνας» οργανώνει «αντιφασιστικό» συλλαλητήριο.

Τι μέρος του λόγου είναι αυτή η οργάνωση-φάντασμα και ποιους εκπροσωπεί;

Υπόγεια Μαξίμου!

Θέλουν δε οι παρακρατικές π…ες του ΣΥΡΙΖΑ να κρυφτούν, μα η χαρά δεν τις αφήνει! Έτσι, το «κάλεσμά» τους δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοχαβούζα των ΗΠΑνθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ, left.gr!

Ιδού:

«29/11 ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ

… Την ίδια στιγμή όμως, η προσπάθεια των φασιστών συναντά αντίσταση και προκαλεί αφύπνιση πολύ μεγαλύτερων κομματιών του μαθητικού πληθυσμού – ήδη η πρωτοβουλία για τον Συντονισμό Σχολείων και Μαθητών Αθήνας «καλεί όλους τους αγωνιστές μαθητές να μπουν μπροστά και να μην επιτρέψουν στους φασίστες να βρουν χώρο έκφρασης στα σχολεία μας» (διαβάστε παρακάτω το κάλεσμα). Μάλιστα, καλούν την Πέμπτη στις 12 μ.μ. σε αντιφασιστική πορεία στα Προπύλαια…».

Λοιπόν, το σχέδιο της συγκυβέρνησης των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου, είναι σαφές: κνίτες και «αναρχικοί» (συριζαίοι παρακρατικοί!), θα κάψουν σήμερα το μεσημέρι την Αθήνα, με την… άδεια της «αστυνομίας», για να δοθεί «πάσα» στα καθεστωτικά ΜΜΕ να ασχολούνται με τα –στημένα!- «επεισόδια» και να αποκρύψουν τα ποτάμια των χιλιάδων μαθητών που θα διαδηλώσουν για την Μακεδονία μας!

(ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών! Φόλα στα παρακρατικά της μαντρόσκυλα!