ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΙΟ! ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Ξεσηκωμό και ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση Γυμνασιάρχη στην Πρώτη Σερρών να σπάσει τζαμαρία του σχολείου με γλάστρα, προκειμένου να σταματήσει η κατάληψη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR Βόρειας Ελλάδας, και με όσα καταγγέλλονται από μαθητές. 

«Δεν θέλουμε να μπλέξουμε πολιτικά, μοναδικός μας στόχος είναι να στηρίξουμε την πατρίδα μας. Η κινητοποίηση, από όσο γνωρίζω, έγινε για τις άδικες αποβολές που δόθηκαν σε μαθητές, επειδή τραγούδησαν το »Μακεδονία ξακουστή» στην παρέλαση. Στηρίζουμε αυτούς τους μαθητές», λέει on camera ένας μαθητής.  Οι μαθητές χαρακτηρίζουν απαράδεκτη την πράξη του Γυμνασιάρχη του σχολείου, καθώς θα μπορούσε να υπάρξει τραυματισμός από το περιστατικό. 

Όπως αναφέρουν ακόμη, για να τους τιμωρήσει τους στέρησε το δικαίωμα να μετακινηθούν δωρεάν με λεωφορεία για την επιστροφή τους στο σπίτι, αναγκάζοντάς τους να καταβάλουν το αντίτιμο του εισιτηρίου. «Είμαστε στο πλευρό των παιδιών μας για τις καταλήψεις για τη Μακεδονία», σχολιάζουν γονείς καταληψιών.  

Ο πανικός των μαρξιστών καθηγητάδων δεν έχει προηγούμενο. ΔΕΝ θα τους περάσει όμως! 

Ζήτω το αυθόρμητο κίνημα των ελεύθερων αγωνιζόμενων μαθητών!