ΣΥΡΙΖΟΣΕΛΙΔΑ: Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ Η «ΚΡΥΦΗ ΨΗΦΟΣ» ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Κριτική στις τέσσερις τελευταίες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, υποστηρίζοντας ότι «φουσκώνουν» τα ποσοστά της ΝΔ, κάνει σεσημασμένη συριζοσελίδα του διαδικτύου.

Ωστόσο, στο συγκεκριμένο άρθρο… ξεφεύγουν από τον συριζαίο συντάκτη του και κάποιες αλήθειες για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Τα οποία προβλέπει ότι θα είναι πολύ υψηλότερα απ’ αυτά που εμφανίζονται στις δημοσκοπήσεις, λόγω της αυξημένης αποχής που προβλέπεται, αλλά και της «αδήλωτης» (κρυφής) ψήφου πολλών ψηφοφόρων, που προφανώς φοβούνται την πολύ… δημοκρατία που έχουμε:

«Η αλήθεια που προκύπτει από όλες τις δημοσκοπήσεις είναι πως ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος από την κυβέρνηση, αλλά και -76% λέει μια δημοσκόπηση- από την αντιπολίτευση. Άρα οι εκλογές θα κριθούν όχι από την δύναμη των δυο κομμάτων -που μαζί δεν ξεπερνά το 60%- αλλά από την αποχή από τις εκλογές, που είναι ενδεχόμενο -σε ένα άρρωστο πολιτικό κλίμα- να αυξηθεί, όσο και η πιθανόν αδήλωτη υποστήριξη σε ακροδεξιές «αντισυστημικές» δυνάμεις- που άλλωστε κερδίζουν έδαφος σε όλο τον κόσμο.

Οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν αόριστα και σε ποσοστά την σταθερή δύναμη ή την άνοδο της Χρυσής Αυγής… Είναι αδύνατο να δουν πιθανές εκπλήξεις και «ποσοστό» σημαίνει ότι η αποχή θα τα δυναμώσει…».

Τα συμπεράσματα δικά σας!