ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΤΡΑ: «ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ»

Μέχρι χθες, τα συριζόμουτρα τηρούσαν σιγήν ιχθύος για τις καταλήψεις και τις μεγαλειώδεις πορείες των μαθητών, παριστάνοντας τους… αδιάφορους και είχαν αναθέσει τη βρωμοδουλειά της καταστολής στους μαρξιστές ινστρούχτορες – καθηγητάδες και στις παρακρατικές τους πατσαβούρες, του «Ρουβίκωνα» και της ΚΝΕ.

Βλέποντας όμως πως βασίστηκαν σε… κουτσά άλογα, πήραν την υπόθεση απάνω τους και βγάζουν όλη τους τη λύσσα κατά των εξεγερμένων μαθητών, με επιχειρήματα βγαλμένα κατευθείαν από τους σταλινικούς υπόνομους. Απειλούν δε, πως θα αφήσουν την αστυνομία «να κάνει τη δουλειά της».

Πάρτε μια γεύση από το παραλήρημα των τσάτσων του Τραμπ, της Μέρκελ και CIA:  

«Καταλήψεις μόνο για Έλληνες.

Το τελευταίο διάστημα γίνονται καταλήψεις σε κάποια Λύκεια της Β. Ελλάδας (Πιερία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Σέρρες) με εθνικιστικά προτάγματα και χρυσαυγίτικη συνθηματολογία και φρασεολογία. Οι καταλήψεις γίνονται «για τη Μακεδονία, τη Βόρειο Ήπειρο και την Εκκλησία» με παραδοχές σχηματοποιημένες και νομιμοποιημένες από τη Δεξιά και εικονογραφημένες από τα κανάλια, κομπλέ με παπάδες και κοντοκουρεμένους με αρχαιοελληνικά σύμβολα.

Ένα κοκτέιλ δηλαδή πατριδοκαπηλίας και φέικ νιούζ που μπορεί εύκολα να μεθύσει νεαρούς μαθητές. Όμως το να έχεις κεντρικό πανώ «Η Δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία» δεν είναι πατριωτισμός, είναι αντικοινοβουλευτισμός και ολοκληρωτισμός. Δεν είναι απλά θέμα αποδοκιμασίας της κυβέρνησης, είναι αποποίηση της ίδιας της Δημοκρατίας. Είναι «ένας Παπαδόπουλος χρειάζεται» από παιδικές φωνές. Συνεπώς πρέπει να αντιμετωπιστεί σοβαρά απ’ όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

Δεν πρόκειται να αφήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη Χρυσή Αυγή να μπει στα σχολεία.

Αλλά θα είχε ενδιαφέρον η Ν.Δ. που έχει για σημαία της την ανομία στον χώρο της Παιδείας, να τοποθετηθεί. Να πει αν συμφωνεί με τις καταλήψεις αυτές ή αν επιμένει ότι πρέπει να αφεθεί η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της…».

Τολμήστε συριζόμουτρα να στείλετε τα ΜΑΤ μετά από τα ΚΝΑΤ στα σχολεία και σας περιμένουν πολλές και οδυνηρές εκπλήξεις! Πάνε αυτά που ξέρατε, τώρα γύρισε ο τροχός!