Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Μπορεί τα κόμματα της ξενοκρατίας τα οποία συγκροτούν το Τυραννικό Καθεστώς που εξουσιάζει να επιχειρούν με διάφορα τεχνάσματα να φέρουν την πολιτική ατζέντα στα μέτρα τους αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη, τούτο όμως, ευτυχώς, φαίνεται πως δεν αποδίδει σε οτι αφορά την Ελληνική Νεολαία, μια Νεολαία η οποία ξεσηκώνεται ορμώμενη μονάχα από το Εθνικό Καθήκον!

Σειρά καταλήψεων σχολείων λοιπόν, χτυπά τις σχολικές μονάδες της χώρας και κυρίως εκείνες των νομών της Μακεδονίας. Σειρά καταλήψεων βεβαίως, υπό μορφήν μιας πανεθνικής “επιδημίας η οποία εξαπλώνεται σκορπίζοντας ενθουσιασμό σε όσους εξακολουθούν να πιστεύουν και να αγωνίζονται για τα ακατάλυτα Εθνικά Ιδανικά και ταυτόχρονα ανησυχία πασιφανή, απόγνωση και εν τέλει πανικό σε εκείνους οι οποίοι πλουτίζουν καταστρέφοντας την Ελλάδα, υπηρετώντας τις επιταγές ξένων κέντρων εξουσίας.

Οι καταλήψεις τούτες ωστόσο, κανένα κοινό δεν έχουν μ’ εκείνες που πολλάκις έχει βιώσει ο χώρος της παιδείας και της δημόσιας εκπαίδευσης. Τα κίνητρά τους δεν έχουν να κάνουν με την ρητορική και την προπαγάνδα που η αριστερά επί δεκαετίες καλλιέργησε επιχειρώντας να κυριαρχήσει ολοκληρωτικά στη νεολαία. Διότι τώρα η Νεολαία δεν διαμαρτύρεται κατά του υπουργού Παιδείας και των υπουργικών πολιτικών, ούτε κατηγορεί αδιακρίτως και αδίκως οποιονδήποτε, καθοδηγούμενη από άθλιους πολιτικάντηδες που στόχο έχουν την πρόκληση πολιτικής αναταραχής για να ωφελήσουν το ένα ή το άλλο κόμμα.

Η κυβέρνηση όπως ήταν αναμενόμενο, κινητοποίησε αμέσως τους μηχανισμούς της, στρατευμένους δημοσιογράφους και το κόκκινο παρακράτος, προκειμένου να τις απαξιώσει, να τις ευτελίσει και στο τέλος να τις καταστείλει. “Μικρές μειοψηφίες φασιστικών, ακροδεξιών και εθνικιστικών στοιχείων τις οργανώνουν”, δηλώνουν οι ελληνόφωνοι ερυθροί Χμερ του κόκκινου ολοκληρωτισμού. Αλλά η Ελληνική Νεολαία απάντησε στεντόρεια και περήφανα: “Για τη Μακεδονία”!

Δυστυχώς για την κυβέρνηση και ευτυχώς για την Πατρίδα, χιλιάδες Έλληνες μαθητές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εθνικής Ψυχής για ξεσηκωμό προς υπεράσπιση των βωμών και εστιών των Προγόνων τους, προς διαφύλαξη της εθνικής τους ταυτότητας και της τιτάνιας πολιτιστικής τους κληρονομιάς. Ξεχύθηκαν στους δρόμους των πόλεων της Μακεδονίας καθιστώντας σαφές και ξεκάθαρο στις πολιτικές δυνάμεις της προδοσίας και του ξεπουλήματος πως η Μακεδονία είναι η Ψυχή μας, είναι ελληνική και θα παραμείνει ελληνική. Κι αυτό για την Ελληνική Νεολαία, είναι αδιαπραγμάτευτο!

Η εξέλιξη αυτή ταρακούνησε το Καθεστώς. Το Καθεστώς το οποίο επιχείρησε αρχικά να σπιλώσει και να συκοφαντήσει τον μαθητικό Εθνικό Αγώνα και τα κίνητρά του και αφού απέτυχε, επιδιώκει τώρα να τρομοκρατήσει την Ελληνική Νεολαία μέσω του μεταπολιτευτικού παρακράτους των κομμουνιστικών συμμοριών: αναρχικοί και μπολσεβίκοι στην Μακεδονία καθώς και η κυβερνητική συνιστώσα του Ρουβίκωνα στην Αττική, πάντοτε σε συνεννόηση με το Καθεστώς και βέβαια τους κομμουνιστές καθηγητές που δρώντας ως φαιδροί και κατάπτυστοι πράκτορες της Στάζι, απειλούν και στοχοποιούν μαθητές. Για του λόγου το αληθές, διαβάστε όσα τα ελεγχόμενα μέσα αποβλάκωσης διέρρευσαν αναφορικά με την παράνομη εισβολή του Ρουβίκωνα σε σχολείο στο Γέρακα, οι μαθητές του οποίου χαρακτηρίζονται φασίστες επειδή τραγούδησαν το “Μακεδονία Ξακουστή”: “οι καθηγητές του σχολείου διαβεβαίωσαν τα μέλη του Ρουβίκωνα πως γνωρίζουν πλήρως την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και την έχουν υπό έλεγχο”!

Η Χρυσή Αυγή, το μοναδικό Πολιτικό Κίνημα το οποίο κατήγγειλε το ξεπούλημα της Μακεδονίας τόσο στη βουλή όσο και στους δρόμους συμμετέχοντας σύσσωμο στα μεγαλειώδη παλλαϊκά συλλαλητήρια για την προάσπιση της Μακεδονικής Πατρίδας, χαιρετίζει τον Ξεσηκωμό της Ελληνικής Νεολαίας και στέκεται υπερήφανα στο πλευρό της.

Παρεμπιπτόντως, η πανούκλα των κομμουνιστών κομισαρίων που έχει εξαπλωθεί σε όλο το φάσμα της δημόσιας εκπαίδευσης επιχειρώντας τον αφελληνισμό των Ελληνόπουλων, καλούσε μέχρι χθες τη Νεολαία να ξεσηκωθεί. Και σήμερα η Ελληνική Νεολαία ξεσηκώθηκε!