ΖΟΥΝ ΕΝΑ… ΔΡΑΜΑ! ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Πράγματι, είναι για… λύπηση οι μαρξιστές ινστρούχτορες – καθηγητάδες! Οι όποιοι, σε άλλες εποχές… μεγαλουργούσαν ασύδοτοι και τώρα δεν μπορούν ούτε τον μύθο του Πολυτεχνείου να διδάξουν ανενόχλητοι – και μάλιστα με αριστερή κυβέρνηση και σε μία –παλαιότερα- «φιλική» προς την αριστερά περιοχή της χώρας!

«Επιθέσεις φασιστών σε εκπαιδευτικούς», λοιπόν, «καταγγέλλει» με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων. Σύμφωνα με αυτήν: «με αφορμή τον εορτασμό της γιορτής του Πολυτεχνείου υπήρξαν μεμονωμένα περιστατικά φασιστών που επέλεξαν να κρυφτούν πίσω από την ιδιότητα του γονέα για να παρενοχλήσουν τους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία. Υπήρξαν περιπτώσεις που γονείς συμπεριφερόμενοι απαξιωτικά προς τους εκπαιδευτικούς προσπάθησαν να τους «ανακρίνουν» με ύφος ανακριτή της χούντας, μέσα στο χώρο του σχολείου, για τις απόψεις τους για την εξέγερση του Πολυτεχνείου…».

Ας το πάρουν επιτέλους χαμπάρι τα κομμούνια, ότι πέρασε η «μπογιά» τους! Ο κοσμάκης ξύπνησε για τα καλά και αμφισβητεί πλέον τους μύθους τους! Σε λίγο δε, θα τους απαγορεύουν οι ίδιοι οι γονείς να «διδάσκουν» τα παιδιά τους!