ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ… «ΚΑΛΟ ΝΑΖΙ» ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ;

«Την ίδια ώρα που αστικές κυβερνήσεις επιχειρούν να σβήσουν από τη μνήμη των λαών την τεράστια προσφορά της ΕΣΣΔ στον αντιφασιστικό αγώνα, την προσφορά των πρωτοπόρων κομμουνιστών, σε πολλές χώρες (Βαλτικές χώρες, Ουκρανία, Πολωνία), διώκονται ή απαγορεύονται τα Κομμουνιστικά Κόμμα, εκθειάζονται οι συνεργάτες των ναζί και οι λεγεώνες των «SS», με την ΕΕ να αποδίδει επίσης τιμές σε όλα αυτά τα αποβράσματα».

Αυτά διάβασα μόλις προχθές, σε κουκουέδικη ιστοσελίδα… Παρόμοια σχόλια, θα βρείτε και σε άλλα αριστερά ΜΜΕ.

Προ ημερών, αποκαλύψαμε, ότι το επίσημο αλβανικό κράτος, με την παρουσία του Έντι Ράμα και ολόκληρου του υπουργικού του συμβουλίου, ενταφίασε με τιμές αρχηγού κράτους την σορό και αναγνώρισε ως «ήρωα της Αλβανίας» τον διαβόητο συνεργάτη Ιταλών και Γερμανών κατά τον Β΄ Π.Π., Μιδάτ Φρασέρι, αρχηγό της συμμορίας Balli Kombetar, η οποία είχε χαρακτηριστεί από τους κομμουνιστές του Χότζα «ναζιστική» και «προδοτική» οργάνωση.

Αλλά οι ντόπιοι «αντιφασίστες», που «όλα τα σφάζουν κι όλα τα μαχαιρώνουν» και καταγγέλλουν αναγνωρίσεις «συνεργατών των ναζί» και «λεγεώνων των SS» σε χώρες μακρινές, κάνουν ότι δε βλέπουν τι γίνεται δίπλα τους!

Γιατί άραγε; Το έχουμε επισημάνει κι άλλες φορές και θα το επαναλάβουμε: για την ντόπια κομμούνα, δεν τρέχει τίποτα αν οι εχθροί της Ελλάδος (Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί, Βούλγαροι, κ.λπ.) είναι εθνικιστές. Αρκεί εθνικιστές να μην είναι οι Έλληνες!