ΚΑΙ Η ΗΛΕΙΑ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΑ! ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ, «ΑΠΩΘΗΘΗΚΑΝ» ΚΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!

Η φλόγα που άναψε στα Λύκεια του Γέρακα, για την Μακεδονία μας, έχει γίνει φωτιά κι έχει μεταδοθεί σ’ ολόκληρη τη χώρα, κι όχι μόνο στην Βόρεια Ελλάδα!

Υπό κατάληψη, λοιπόν, είναι από σήμερα όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια στον Πύργο της Ηλείας!

Στις 11 το πρωί, χιλιάδες μαθητές συγκεντρώθηκαν έξω από το διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και στη συνέχεια με εθνικά συνθήματα για την Μακεδονία αλλά και την Βόρειο Ήπειρο και τον ΗΡΩΑ Κωνσταντίνο Κατσίφα πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, καταλήγοντας στην κεντρική πλατεία.

Νωρίτερα, είχε επιχειρηθεί καταστολή των μαθητικών κινητοποιήσεων από τους «απεργοσπάστες» της ΚΝΕ. Τα εξωσχολικά τσιράκια της προδοτικής συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου – Κουτσούμπα – Πάιατ, πήγαν στο 1ο Γυμνάσιο και μοίραζαν φυλλάδια κατά της κατάληψης, αλλά και απειλές προς τους μικρούς μαθητές, ότι «θα τους τσακίσουν»!

Ωστόσο, βρήκαν το… μάστορά τους και… «απωθήθηκαν» από τους μαθητές, όπως «κομψά» αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ηλείας.

Η αλήθεια είναι ότι κάλεσαν την… αστυνομία να τους σώσει και ακόμα… τρέχουν!  

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου: «εμφανίστηκαν αρχικά 3 άτομα από την ΚΝΕ τα οποία στη συνέχεια έγιναν 6 και μοίραζαν φυλλάδια τα οποία φυλλάδια είχαν αποσπάσματα από το FB στελεχών – μελών της Χρυσής Αυγής και κατηγορούσαν τους Μαθητές ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής. Οι γονείς αντέδρασαν και κάλεσαν τα μέλη της ΚΝΕ να αποχωρήσουν από το χώρο του σχολείου. Υπήρξε ένταση και οι ίδιοι οι μαθητές απώθησαν τα άτομα αυτά».

 

Έξω τα φυτά της ΚΝΕ από τα σχολεία! Ζήτω το αυθόρμητο κίνημα των ελεύθερων αγωνιζόμενων μαθητών!