ΤΟΥΡΚΟΣ Ο ΝΟ 2 ΤΩΝ «ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ» ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑ!

Δεν βρήκε κατάλληλο μεταξύ των εκατομμυρίων Γερμανών για Νο 2 στις μυστικές υπηρεσίες της χώρας της η φράου Μέρκελ κι διόρισε έναν… Τούρκο!

Πρόκειται για τον Σινάν Σελέν, 46 χρόνων, ειδικό της αντί-τρομοκρατίας, γεννημένο στην Κωνσταντινούπολη -τον πρώτο μουσουλμάνο που καταλαμβάνει ηγετική θέση στις μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας.

Πάντως, σε προηγούμενο διορισμό του εν λόγω Τουρκαλά, το 2016, ως επικεφαλής μιας ειδικής αντιτρομοκρατικής ομάδας του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών, η εφημερίδα Ντι Βελτ έγραψε ότι έγινε «με εισήγηση του Ερντογάν». Προφανώς, με εισήγηση του Ερντογάν Πασά έγινε και η αναβάθμισή του!

Ο διορισμός του έγινε λίγες ημέρες μετά από την απόλυση του επικεφαλής αυτής της υπηρεσίας Χανς Γκέορκ Μάασεν, επειδή διέψευσε τις ψευδείς –όπως αποδείχθηκε- «καταγγελίες» της  Μέρκελ και των συγκυβερνώντων σοσιαλδημοκρατών εναντίον του πατριωτικού κόμματος Εναλλακτική για την Γερμανία, για δήθεν συμμετοχή μελών του σε επεισόδιο εναντίον «προσφύγων», οι οποίες «καταγγελίες» στηρίχθηκαν σε πλαστό βίντεο.

Ποια είναι η αποστολή των «γερμανικών» μυστικών υπηρεσιών στην σύγχρονη εποχή; Σύμφωνα με τον νέο επικεφαλής τους, Τόμας Χάλντεβανγκ, οι υπηρεσίες του θα εστιάσουν την προσοχή τους στον… «δεξιό εξτρεμισμό» – κι όχι στην ισλαμική τρομοκρατία!!!

Έδωσε δε την υπόσχεση, ότι θα προβεί σε μιαν «επαγγελματική εκτίμηση για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί το κόμμα ΑfD»!!!

Καταλάβατε τώρα τι παιχνίδι παίζεται;