Ο ΣΑΛΒΙΝΙ, ΡΕ ΚΑΚΑΝΤΡΑΚΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ!

Τις συνομιλίες που είχε ο πολιτικός απατεών mister Tsipras με Ιταλούς αξιωματούχους αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο Τσίπρας προέτρεψε την ιταλική πλευρά να συμμορφωθεί με τις εντολές των κομισιονάριων, όπως συμμορφώθηκε κι ο ίδιος – αν δεν ήταν εξ’ αρχής συμμορφωμένος.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο Τσίπρας «προσέγγισε πρόσφατα προσωπικότητες στην Ιταλία, επειδή είναι ο πλέον κατάλληλος να δώσει συμβουλές στην ιταλική κυβέρνηση καθώς είναι αυτός που έκανε πρώτος την υποχώρηση στα “θέλω” των Βρυξελλών και μετά επέβαλλε τα capital control στις τράπεζες και στους λογαριασμούς των πολιτών ώστε να αποφύγει την βίαιη κατάρρευση του οικονομικού και τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα».

Αφελής ερώτηση: από δική του πρωτοβουλία «προσέγγισε» τους Ιταλούς, ή μήπως ήταν σε διατεταγμένη αποστολή από τ’ αφεντικά του;

Σε κάθε περίπτωση mister Tsipra, στην Ιταλία υπάρχει ένας γίγαντας της πολιτικής ονόματι Σαλβίνι, που δεν είναι σαν τα μούτρα του! Οπότε, μάταιος ο κόπος σου!