ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ: «Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ»… Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ

Σε απόλυτο πανικό βρίσκεται το κομμουνισταριό, εξ’ αιτίας του ξεσηκωμού της νεολαίας κατά της προδοσίας της Μακεδονίας μας! Που εκτός των άλλων, τους… εκθέτει στα μεγάλα αφεντικά τους (Τραμπ, Μέρκελ και CIA), προς τους οποίους έχουν δεσμευτεί ότι η προδοσία θα περάσει χωρίς πολλές αντιδράσεις.

Έτσι, οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν θέλουν να φαίνονται δημοσίως ότι αντιδρούν γιατί φοβούνται κλιμάκωση των μαθητικών κινητοποιήσεων, έχουν αναθέσει το «έργο» της δυσφήμησης και της καταστολής των καταλήψεων στους ξεφωνημένους «απεργοσπάστες» και σεσημασμένους εχθρούς του λαού – υπηρέτες της αμερικανοκρατίας, κουκουέδες και σε παρακρατικές συμμορίες τύπου «Ρουβίκωνα».

Τις τελευταίες ημέρες, λοιπόν, η κουκουεδία που χάνει «τ’ αυγά και τα πασχάλια» στους κόλπους της νεολαίας, και μετά την εκδίωξη φυτών της ΚΝΕ που είχαν πάει σε σχολείο των Σερρών για καταστολή, επιδίδεται σε μπαράζ δημοσιευμάτων σε ελεγχόμενες ιστοσελίδες, σύμφωνα με τα οποία οι καταλήψεις είναι… υποκινούμενες από «ακροδεξιούς».

Μεταξύ δε των… υποκινητών, αναφέρουν και το ethnikismos.net. Ιδού ένα μικρό δείγμα:     

«Ακροδεξιοί μεθοδεύουν κύμα καταλήψεων στα σχολεία της χώρας

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η μεθόδευση καταλήψεων στα σχολεία της βόρειας κυρίως Ελλάδας από κύκλους ακροδεξιών, με αφορμή «εθνικά θέματα»

Πάντως, παρά την προσπάθεια των οργανωτών να εμφανίσουν ως κάτι αυθόρμητο τις συγκεκριμένες κινήσεις, γίνεται φανερό ότι αυτές αποτελούν ενορχηστρωμένη δράση ατόμων που πρόσκεινται σε ακροδεξιά και νεοναζιστικά μορφώματα.

Συγκεκριμένες εθνικιστικές σελίδες στα social media, όπως η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης, καθώς και ακροδεξιά site, όπως το ethnikismos.net της Χρυσής Αυγής, επικροτούν και προωθούν συνεχώς και με ιδιαίτερο ζήλο τις καταλήψεις αυτές…».

Η απάντησή μας:

Οι μαθητές, δεν έχουν ανάγκη από προστάτες και υποκινητές! Το κίνημα των αγωνιζόμενων μαθητών είναι 100% αυθόρμητο, κι αυτό είναι που πονάει ακόμα περισσότερο τα κομμούνια, που ζητάνε άδεια από τους καθοδηγητές τους, ακόμα και για να πάνε για… κατούρημα! Φυσικά, από την πρώτη στιγμή, η ιστοσελίδα μας προβάλλει τις δραστηριότητες των πατριωτών μαθητών, είτε στις καταλήψεις, είτε στις μεγαλειώδεις πορείες και υποστηρίζει αναφανδόν τον αγώνα τους!

Πειράζει, κομμούνια; Ξυδάκι!