Η «ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ» ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ! ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΕΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ» ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

 Μπορεί η κυβέρνηση των αχυρανθρώπων της ξενοκρατίας να πανηγυρίζει πως κατέθεσε στη βουλή τον πρώτο “μεταμνημονιακό” προϋπολογισμό τάζοντας στους πάντες τα πάντα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ωστόσο φρόντισε να γκρεμίσει τα παραμύθια του θιάσου Τσίπρα-Καμμένου, δίνοντας στη δημοσιότητα την πρώτη έκθεση της περίφημης ενισχυμένης εποπτείας του ελλαδικού προτεκτοράτου!

Θα θέσει βεβαίως κάποιος το αφελές ερώτημα: πως γίνεται η κυβέρνηση να ομιλεί μετά κομπασμού για το ιστορικό της “επίτευγμα” να βγάλει την χώρα από τα Μνημόνια και την ίδια στιγμή οι δανειστές να δημοσιοποιούν έκθεση ενισχυμένης εποπτείας; Απευθύνατε το ερώτημα προς τους “απελευθερωτές” Τσίπρα και Καμμένο, στους βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και φυσικά στους μηχανισμούς προπαγάνδας τους, τη ΣΟΒΙΕΡΤ και τους λοιπούς στρατευμένους κονδυλοφόρους.

Έκθεση ενισχυμένης εποπτείας λοιπόν, για το κατά -Τσιπροκαμμένη- φαντασία προτεκτοράτο, το οποίο θα τελεί υπό το Καθεστώς αυτό τουλάχιστον μέχρι το 2060, με φαρδιές πλατιές τις υπογραφές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Η δημοσιοποίηση της έκθεσης σαφώς και συνθλίβει τους διθυράμβους επί του “απελευθερωτικού” αγώνα των Τσιπροκαμμένων αλλά επιπλέον, δίνει και το στίγμα των μελλοντικών εξελίξεων, για τις οποίες η Χρυσή Αυγή έχει εγκαίρως προειδοποιήσει.

Σύμφωνα με την εν λόγω έκθεση της Κομισιόν και παρά τις μεγαλόστομες διακηρύξεις παροχών του πολιτικού απατεώνα Τσίπρα, η δημοσιονομική πορεία της χώρας κρίνεται αβέβαιη. Επισημαίνει μάλιστα πως η αύξηση των δημοσιονομικών επιδόσεων τα τελευταία έτη οφείλεται στην υστέρηση εκτέλεσης των δαπανών του προϋπολογισμού, γεγονός που έχει επακόλουθα συνέπειες στις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας. Προς τούτο λοιπόν και καλεί την κυβέρνηση “να παρακολουθεί τους δημοσιονομικούς κινδύνους και να λάβει αντισταθμιστικά μέτρα για την επίτευξη των μεσοπρόθεσμων δημοσιονομικών στόχων”!

Η έκθεση με απλά λόγια, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με μελλοντικό εκτροχιασμό από τους δημοσιονομικούς στόχους, κάτι το οποίο θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην υιοθέτηση, ψήφιση και εφαρμογή νέων μέτρων, πέραν εκείνων τα οποία έχει προνομοθετήσει ο θίασος των ξενόδουλων της αριστεράς και των ΑΝΕΛ. Τούτο βεβαίως, δεν θα το πράξει η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου η οποία κατά τα προεκλογικά ήθη του πολιτικαντισμού τάζει αυξήσεις μισθών στο δημόσιο, χιλιάδες νέες προσλήψεις, κοινωνικό μέρισμα, αναδρομικά στους ενστόλους, αναβολή της προνομοθετημένης μείωσης των συντάξεων αλλά η επόμενη κυβέρνηση, η οποία και θα το πράξει ευχαρίστως για να ευχαριστήσει τους δανειστές, υποστηρίζοντας παράλληλα πως υποχρεώθηκε να το πράξει ελέω της καμένης γης που παρέλαβε από τους Τσιπροκαμμένους…

Κατά τον τρόπο αυτό, θα συνεχιστεί ο αέναος κύκλος της ξενοκρατίας, με τους εγχώριους εκπροσώπους του να αλλάζουν ρόλους αλλά το αποτέλεσμα να παραμένει ίδιο: την διαρκή συνειδητή καταστροφή της ελληνικής οικονομίας, το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας και των εθνικών πόρων μέσα σε καθεστώς το οποίο θα φέρει τον “ανακουφιστικό” τίτλο της ενισχυμένης εποπτείας!

Κατά τραγική ειρωνεία, ακόμη και εκείνοι οι συμπατριώτες μας οι οποίοι θα λάβουν τα ψίχουλα της αριστερής ελεημοσύνης καλό θα ήταν να προετοιμάζονται στο κοντινό μέλλον να την επιστρέψουν στο τυραννικό, αντεθνικό Κράτος εις το πολλαπλάσιο και μάλιστα με τόκο!