ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ! ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ… ΑΦΓΑΝΟΙ;

«Ξενοφοβικές και ρατσιστικές», χαρακτηρίζει σε συνέντευξή της η… βουλεύτρια (στη γλώσσα των συριζομούρηδων) του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, Κατερίνα Ιγγλέζη, τις εντονότατες αντιδράσεις γονέων που έχουν προκληθεί στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, ενάντια στην φοίτηση «προσφυγόπουλων» στα σχολεία των παιδιών τους, τις οποίες αντιδράσεις «χρεώνει» σε δημοτικούς συμβούλους του δήμου Πολυγύρου.

Πρόκειται για 28 «προσφυγόπουλα» από το Αφγανιστάν, τα οποία κατανεμήθηκαν από τους συριζαίους με το «έτσι θέλω» στα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Πολυγύρου και των Ζερβοχωρίων.

Το δε… ακαταμάχητο επιχείρημα που χρησιμοποίησε η ανεκδιήγητη συριζαία, για να… πείσει τον κόσμο να μην αντιδρά, ήταν η εξίσωση των –δήθεν!- «προσφύγων» και «προσφυγόπουλων» με τους… τουρίστες. Θαυμάστε την:

«Έχει δημιουργηθεί ένα πολύ έντονο θέμα στην περιοχή για να μην πάνε στο σχολείο αυτά τα παιδιά, καθώς θεωρούν ότι δεν πρέπει να συσχετιστούν με τα δικά τους παιδιά, ότι δεν είναι εμβολιασμένα, πράγματα μη αληθή. Δεν συνάδουν τα πράγματα αυτά με τον πολιτισμό του 21ου αιώνα. Η Χαλκιδική δέχεται κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες, γιατί μας πειράζει το διαφορετικό; Δεν μας πειράζουν οι Σέρβοι, οι Ρώσοι και οι Ολλανδοί αλλά μας πειράζουν οι Αφγανοί.

Και για να δείξει η… βουλεύτρια ότι δεν ξεχνάει και τις σταλινικές της καταβολές, στο τέλος απείλησε τους γονείς της Χαλκιδικής που αγωνιούν για την υγεία των παιδιών τους, με τον διαβόητο «αντιρατσιστικό» νόμο: «Όσα έχουν ακουστεί δημόσια εμπίπτουν και στον αντιρατσιστικό νόμο»…