ΤΕΛΙΚΑ, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ! ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!

 

Όπως φαίνεται, σ’ αυτό τον τόπο τίποτα δε γίνεται τυχαία! Όλα γίνονται βάσει σχεδίου!

Έτσι, μετά από την συνταρακτική αποκάλυψη του αστυνομικού και περιφερειακού συμβούλου Κρήτης, Γιώργου Σπυρόπουλου, ότι οι νέες ατζέντες της αστυνομίας εμφανίζουν τα Σκόπια ως «Μακεδονία» και το ψευδοκράτος ως «Βόρεια Κύπρο», έρχεται δεύτερη αποκάλυψη, αυτή τη φορά από κυριακάτικη εφημερίδα, ότι παρόμοιος χάρτης, εις ότι αφορά την ονομασία των Σκοπίων είναι αναρτημένος σε ιστοσελίδα του «ελληνικού» υπουργείου Εθνικής Αμύνης – του… μακεδονομάχου Καμμένου!

Πρόκειται για την ιστοσελίδα  της ΥΠΑΑΠΕΔ (Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων), στην οποία παρουσιάζονται τα ακίνητα του υπουργείου που έχουν βγει στο σφυρί.

Και με τον ίδιο τρόπο που οι Καμμένοι βγάζουν τα ακίνητα στο σφυρί, βγάζουν και το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας, εμφανίζοντας το κρατίδιο των Σκοπίων ως «Μακεδονία», και μέσα σε… παρένθεση ως «ΠΓΔΜ»!

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Καμμένου που διαχειρίζονται την συγκεκριμένη κυβερνητική ιστοσελίδα, δεν αποσύρουν τον χάρτη και με μία καταγέλαστη ανακοίνωση, ρίχνουν την ευθύνη της προδοσίας στην… Google. 

Τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα: κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών της Μακεδονίας μας, Τσίπρα και Καμμένου!