ΘΡΑΣΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΒΙΤΣΑ! ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΜΕ ΤΟΥΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ-ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΥΣ» ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ!

Όπως σας ενημερώσαμε τις προηγούμενες ημέρες, η συγκυβέρνηση των λακέδων του Σόρος και της παγκόσμιας τυραννίας, μετέφεραν και εγκατέστησαν ξαφνικά και απροειδοποίητα 150 (για αρχή…) «προσφυγάκια» σε ξενοδοχεία της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου.

Στην αυταρχική αυτή κίνηση της κόκκινης χούντας, αντέδρασε ο δήμαρχος της πόλης, εκφράζοντας το λαϊκό αίσθημα.

Στον δήμαρχο και στον λαό του Μεσολογγίου, απάντησε ο σταλινικός κομισάριος Λαθρομετανάστευσης Βίτσας, ο οποίος τόλμησε να συγκρίνει τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες με τους «ελεύθερους-πολιορκημένους» του Μεσολογγίου, που κατεσφάγησαν από τους Τούρκους και τις ορδές του Ιμπραήμ!

Ιδού η θρασύτατη απάντηση του αμερικανοκομμουνιστή, που δηλώνει «έκπληκτος και οργισμένος»:

«Ξεκάθαρα πια: Ποιοι είσαστε και ποιους νομίζετε ότι εκπροσωπείτε; Το χώμα που πατάτε είναι ποτισμένο με τον ιδρώτα και το αίμα ανθρώπων που το πρόσφεραν για την ελευθερία και τις πανανθρώπινες αξίες. Μεσολογγίτες, Σουλιώτες, αλλά και άνθρωποι από άλλες γωνιές της γης, όπως ο Μπάιρον, θυσιάστηκαν γι’ αυτά»!

Σηκωθείτε αγωνιστές του 1821, σηκωθείτε φιλέλληνες της Ευρώπης, που δώσατε το αίμα σας για να λευτερώσετε ετούτο τον τόπο από τους αλλόθρησκους τυράννους και τώρα προσβάλλουν τη μνήμη σας! Σηκωθείτε και πάρτε στο κυνήγι αυτά τα τσιράκια που θέλουν να επαναφέρουν στην Πατρίδα μας την οθωμανοκρατία!