ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΝΑΖΙ! ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΔΙΑΒΟΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ… ΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟ»!

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ οι ντόπιοι «προοδευτικοί» (ξοπίσω τους κι ο Κούλης Νουδούλης…) επιχειρούν να ρίξουν τους τόνους με το αλβαναριό, μετά την δολοφονία του ΗΡΩΑ Κατσίφα, το επίσημο αλβανικό κράτος απέδωσε τιμές και ανακήρυξε «ήρωα της Αλβανίας» διαβόητο συνεργάτη Ιταλών και Γερμανών κατά τον Β΄ Π.Π. και σφαγέα Βορειοηπειρωτών!

Πρόκειται για τον Μιδάτ Φρασέρι, προς τιμήν του οποίου η αλβανική κυβέρνηση διοργάνωσε τελετή ενταφιασμού των οστών του στο κεντρικό πάρκο που περιβάλλει την τεχνητή λίμνη των Τιράνων (liqemi I Tiranes), στο κέντρο της αλβανικής πρωτεύουσας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και μίλησε ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα και σύσσωμο του υπουργικό συμβούλιο.

Λίγα στοιχεία τώρα για τον Μιδάτ Φρασέρι. Ήταν αρχηγός της συμμορίας Εθνικό Μέτωπο, (Balli Kombetar), που είχε ως διακηρυγμένο σκοπό την προσάρτηση του Κοσσόβου και της Τσαμουριάς στην «Μεγάλη Αλβανία», κι έδρασε την περίοδο 1940-1944 στην αλβανική ύπαιθρο κατά των Βορειοηπειρωτών της ΜΑΒΗ, αλλά και των κομμουνιστών ανταρτών του Χότζα, συνεργαζόμενος αρχικά με τους Ιταλούς και εν συνεχεία με τους Γερμανούς. Μετά την αποχώρηση των τελευταίων από την Αλβανία, τους ακολούθησε και κατέφυγε αρχικά στην Ιταλία, ενώ κηρύχτηκε «προδότης» από την κυβέρνηση Χότζα.

Κι όπως είναι φυσικό κι επόμενο, οι ντόπιοι «αντιφασίστες», που «όλα τα σφάζουν κι όλα τα μαχαιρώνουν», δε βγάζουν άχνα για τις τιμές και την ανακήρυξη σε «ήρωα της Αλβανίας» του διαβόητου «ναζιστή». Βλέπετε, αυτός ήταν «καλός ναζιστής», αφού έδρασε κατά των Ελλήνων. «Κακοί» για την άκρως ανθελληνική αριστεράντζα είναι μόνο οι Έλληνες εθνικιστές!