ΔΥΟ ΚΚ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΑΣΤΟΥΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ – ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ, ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΩΝ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Γράφει ο Αντίοχος

Παρουσιάσαμε προχθές, την λίστα με τα ανά τον κόσμο σταλινικά υπολείμματα, που μετέχουν στην 20η διεθνή συνάντηση που οργανώνει το… τιμημένο κουκουέ στο χρυσοστόλιστο Παλάτι του Περισσού, από σήμερα μέχρι την Κυριακή, επισημαίνοντας ότι μεταξύ αυτών οι απόγονοι των εαμοβουλγάρων κομμουνιστοσυμμοριτών είχαν προσκαλέσει και το Κ.Κ. Μακεδονίας…

Τα περισσότερα κομμουνιστικά κόμματα που έχουν κληθεί είναι περιθωριακά και λαμβάνουν ποσοστά που αρχίζουν από… μηδέν, ωστόσο υπήρξαν και… εκλεκτοί καλεσμένοι, που συμμετέχουν στις κυβερνήσεις των χωρών τους.

Πρόκειται για το Πορτογαλικό Κομμουνιστικό Κόμμα, το οποίο συγκυβερνά την Πορτογαλία, μαζί με τους σοσιαλιστές και το Κομμουνιστικό Κόμμα Βοημίας Μοραβίας, το οποίο στηρίζει την κυβέρνηση του μεγαλοαπατεώνα – δισεκατομμυριούχου Μπάμπις.

Υπενθυμίζουμε δε, πως η Πορτογαλία και η Τσεχία είναι κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, αλλά καθόλου δεν ενοχλούνται οι αμερικανοί ιμπεριαλιστές και οι Ευρωπαίοι καπιταλιστές από την συμμετοχή των κομμουνιστών στις κυβερνήσεις. Προφανώς, γιατί τα κομμούνια είναι τσιράκια τους!

(ΥΓ): Και μην ξεχνάμε, πως η πρώτη χώρα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, στην οποία συγκυβέρνησαν κομμουνιστές ήταν η Ελλάδα – και μάλιστα τη χρονιά που κατέρρεαν το ένα μετά το άλλο οι «σοσιαλιστικοί παράδεισοι» της Ευρώπης- την πρώτη φορά με την ΝΔ (συγκυβέρνηση Τζανετάκη) και την δεύτερη και με την ΝΔ και με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ («οικουμενική» συγκυβέρνηση)!