ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ! ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ!

Στην μέθοδο του αιφνιδιασμού καταφεύγει η λαομίσητη συγκυβέρνηση των τσιρακιών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Τσίπρα-Καμμένου, για να φέρει τους φορείς και τους κατοίκους πόλεων της ηπειρωτικής χώρας προ τετελεσμένων γεγονότων!

Έτσι, εντελώς ξαφνικά και χωρίς καμμιά προειδοποίηση, οι εθνικοί ολετήρες μετέφεραν και εγκατέστησαν σε ξενοδοχείο της πόλης 150 «προσφυγάκια», με το «έτσι θέλω»!

Σφοδρή είναι η αντίδραση των κατοίκων, που ανάγκασε τον δήμαρχο της πόλης να προβεί στις παρακάτω δηλώσεις:  

«Είμαστε αντίθετοι σε διαμονή ή παραμονή προσφύγων σε ιδιωτικούς και δημόσιους στεγασμένους χώρους εντός των ορίων του δήμου μας. Ενημερώθηκα πως περίπου 150 πρόσφυγες, πονεμένοι άνθρωποι, έφθασαν στην πόλη και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο. Όμως, το δημοτικό συμβούλιο είχε πάρει μία σχεδόν ομόφωνη απόφαση τον Δεκέμβριο του 2017, σύμφωνα με την οποία αναγνωρίζουμε το μεταναστευτικό πρόβλημα, αλλά λόγοι ιστορικοί, θρησκευτικοί, αλλά και λόγοι ασφαλείας και αλλοίωσης του πληθυσμιακού ισοδύναμου, είναι απαράβατοι για εμάς. Ακόμη, σύμφωνα με την ίδια απόφαση, είμαστε αντίθετοι σε διαμονή ή παραμονή προσφύγων σε ιδιωτικούς και δημόσιους στεγασμένους χώρους εντός των ορίων του δήμου μας και επιπλέον θεωρούμε ότι τα ξενοδοχεία φιλοξενίας, ή άλλοι χώροι, είναι σημεία εγκλεισμού και όχι χώροι υποδοχής για οικογένειες και ευάλωτες κατηγορίες συνανθρώπων μας».
Τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις και κορύφωση των αντιδράσεων…