ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ;

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του εθνομηδενιστή δημάρχου Μπουτάρη, ότι δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για δήμαρχος Θεσσαλονίκης, για «προσωπικούς λόγους» και γιατί «έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου.

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, που πριν από λίγο καιρό απειλούσε ότι θα είναι δήμαρχος μέχρι να τα… εκατοστήσει και γενικά δεν είχε δώσει δείγματα ότι θα κάνει στην άκρη, ειδικά μετά την εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για στήριξή του. Γιατί άραγε μας «αφήνει χρόνους»;

Είναι προφανές, ότι η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών άλλαξε τα δεδομένα στην πόλη. Μπορεί, λοιπόν, να είναι εθνομηδενιστής ο Μπουτάρης, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι βλαξ. Συνειδητοποίησε πολύ καλά, ότι σε κάθε περίπτωση, δεν θα ηττηθεί απλά στις προσεχείς εκλογές, αλλά θα συντριβεί κυριολεκτικά και την «κάνει» τώρα με «ελαφρά πηδηματάκια», για να αποφύγει το πικρό ποτήρι του εξευτελισμού!

Και βέβαια, η αποχώρηση του εθνομηδενιστή, είναι μια μεγάλη νίκη του πατριωτικού κινήματος της πόλης, που εδώ και μερικούς μήνες πρωταγωνιστεί στην εθνική αφύπνιση του λαού, στις πλατείες και στους δρόμους της πόλης!

Όπως βλέπετε, κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος!

Εμπρός για νέους αγώνες, για την απόσυρση και των υπόλοιπων εθνομηδενιστών και την ακύρωση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών!