ΑΡΤΖΙ, ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΚΑΙ ΛΟΥΛΑΣ! ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ: Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ

Ως γνωστόν, αμέσως μετά την πρώτη ανακοίνωση της απαράδεκτης συμφωνίας Τσίπρα-Ιερώνυμου για χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, που ανοίγει το δρόμο στον αποχριστιανισμό της ελληνικής κοινωνίας, η Νουδούλα έσπευσε να πανηγυρίσει, υποστηρίζοντας ότι οι συριζαίοι υιοθέτησαν τις πάγιες θέσεις της.

Τις επόμενες ημέρες και υπό το βάρος των σφοδρών αντιδράσεων κλήρου και λαού, η Νουδούλα έκανε τη μεγάλη κωλοτούμπα, εμφανιζόμενη ως δήθεν… άκρως αντίθετη στην συμφωνία!

Δείγμα του πόσο υποκριτική είναι η θέση της, της δήθεν αντίθεσης στην συμφωνία, είναι οι δηλώσεις που έκανε, όχι μια απλή βουλευτής, αλλά η καθ’ ύλιν αρμόδια τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νουδούλας, Νίκη Κεραμέως, στον ραδιοσταθμό News 24/7:

«Η αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και αν κάποια στιγμή τα κέρδη είναι τέτοια που να μπορούν να καλύψουν τη μισθοδοσία των ιερέων, το θέμα μπορεί να ξανα-ανοίξει».

Τα συμπεράσματα δικά σας!