ΤΟ 65% ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ – ΥΠΕΡ ΜΟΝΟ ΤΟ 17%… ΑΥΓΑΤΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ

Ως γνωστόν, δημοκρατία είναι ο σεβασμός στην βούληση της πλειοψηφίας του λαού. Στην Ελλάδα όμως δεν υπάρχει δημοκρατία, καθώς γίνεται αυτό που απορρίπτει το 65% και που επικροτεί μόνον το 17%!

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα – δημοσκόπηση της Public Issue, για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα, η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, σε ποσοστό 65%, απορρίπτει ως προδοτική την Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ την επικροτεί το ισχνό 17%.

Απορριπτική στάση για την Συμφωνία έχουν και σχεδόν οι μισοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ (45%), αλλά η συγκυβέρνηση των πουλημένων δεν καταλαβαίνει τίποτα και επιμένει σ’ αυτήν!

Ένα άλλο εύρημα της δημοσκόπησης, που έχει… ξεχωριστό ενδιαφέρον, είναι ότι αυγαταίνουν οι συμπάθειες για τον Αμερικανό πρεσβευτή (Ύπατο Αρμοστή!), μεταξύ του κομμουνισταριού.

Έτσι, ένας στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ έχει θετική εικόνα για τον Αμερικανό πρέσβη, κάτι λιγότεροι αρνητική γνώμη, ενώ η πλειοψηφία των συριζαίων παριστάνει πως δεν έχει γνώμη, προφανώς γιατί… ντρέπονται να πουν πως πολύ τον γουστάρουν!