ΤΟΥ’ ΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ! ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ «ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ»!

Είναι παρατηρημένο, πως σε όλες του τις ομιλίες –και δεν έχει σημασία το θέμα τους- ο «ευχαριστούμε τους μετανάστες που προτιμούν την Ελλάδα» πρόεδρος Πάκης, καταλήγει πάντα στους… κινδύνους για τη «δημοκρατία» που πρεσβεύει από τα «φασιστικά και ναζιστικά μορφώματα»!  

Από δω το πήγε, από κει το’ φερε, την ίδια κατάληξη είχε και ο χαιρετισμός του στα εγκαίνια έκθεσης με θέμα «Ρήγας και Επανάσταση», που διοργανώνει η βουλή, λες κι έχει «κολλήσει η βελόνα»!
Ιδού τι είπε – για… χιλιοστή φορά:

«Ο αγώνας του Ρήγα Φεραίου υπέρ της ελευθερίας παραμένει εξαιρετικά επίκαιρος διαχρονικά, ιδιαίτερα στο πλαίσιο της σημερινής κρίσιμης συγκυρίας. Την επικαιρότητα αυτή αναδεικνύουν, σ’ όλη της την έκταση, οι συνθήκες που επικρατούν, δυστυχώς, κατ’ εξοχήν εντός του πλαισίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συνθήκες, οι οποίες διαμορφώνονται από αδίστακτα μορφώματα λαϊκισμού, που φθάνουν στο όριο του φασισμού και του ναζισμού και που έχουν ως στόχο την κατεδάφιση αυτού του ευρωπαϊκού οικοδομήματος. Κατά τούτο, ο «Θούριος» του Ρήγα Φεραίου πρέπει ν’ αποτελεί, και για κάθε συνειδητοποιημένο Ευρωπαίο, πηγή έμπνευσης και θάρρους για την απάντηση που πρέπει να δώσουμε, όλοι μαζί και αποφασισμένοι, στους ύπουλους εχθρούς της Ευρωπαϊκής Δημοκρατίας και, εν τέλει, αυτού του κοινού μας ευρωπαϊκού πολιτισμού».

Αυτό, στην γλώσσα των… γιατρών, λέγεται «εμμονή» και χρήζει… άμεσης επέμβασης, καθότι πλησιάζουν οι ευρωεκλογές και ο θρίαμβος των πατριωτικών και εθνικιστικών κινημάτων της Ευρώπης πρέπει να θεωρείται δεδομένος. Μη μας πάθει καμμιά… κατάθλιψη ο… αγαπητός μας πρόεδρος και μετά ποιος θα ευχαριστεί τους «μετανάστες» που… προτιμούν την Ελλάδα;