ΟΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ… ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΓΙΟΙ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΕΡΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ!

Αφού δεν έπιασαν τόπο οι «νουθεσίες» και οι απειλές των μαρξιστών ινστρουχτόρων – καθηγητάδων, προς τους πατριώτες μαθητές του λυκείου Γέρακα (όπου κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, μαθητές τραγούδησαν το απαγορευμένο «Μακεδονία ξακουστή», αποβλήθηκαν και ακολούθησε κατάληψη διαμαρτυρίας…) και μια νυχτερινή επιδρομή «basse classe» παρακρατικών, με αναγραφή απειλητικών συνθημάτων, έκανε την εμφάνισή της στο σχολείο η… πρωτοκλασάτη παρακρατική συμμορία του «Ρουβίκωνα».

Οι επίστρατοι υπουργογιοί εμφανίστηκαν κατά την ώρα του διαλείμματος, για να τους δουν όλοι οι μαθητές και να τρομοκρατηθούν. Ωστόσο, οι μαθητές αντέδρασαν στην παρουσία των τσιπροκαμμενικών υποκειμένων και ακολούθησαν ωμές απειλές από τους τρομοκράτες. Ιδού τι γράφουν στην –ανορθόγραφη, φυσικά, όπως των αφεντικών τους- ανακοίνωσή τους τα παρακρατικά τσουτσέκια των Τσίπρα και Καμμένου:  «Όταν αντικρίσαμε βαμμένα εθνικιστικά συνθήματα και στοχάδια εντός του σχολείου σπεύσαμε να τα σβήσουμε. Τότε έγινε άμμεσα ξεκάθαρο ποιοι/ές μαθητές/τριες ήταν οι εθνικιστές/στριες που ψάχναμε καθώς αμέσως εμφανίστικαν και μέχρι και το τέλος της παρέμβασης μας προσπαθούσαν μας παρεμποδίσουν. Η απαντησή μας σε αυτές τις συμπεριφορές ήταν μόνο λεκτική καθώς θεωρήσαμε πως δεν ήταν ο σωστός χρόνος και μέρος για οτιδήποτε περαιτέρω. Τίποτα δεν έχει λήξει αυτό ήταν μόνο η αρχή. Φασίστες σας βρήκαμε και θα σας τσακίσουμε. Ούτε σπιθαμή γης στους εθνικιστές».

(ΥΓ) 1: Φυσικά, οι καθηγητάδες δεν ειδοποίησαν την αστυνομία, για να μπορέσουν τα παρακρατικά συντρόφια να ολοκληρώσουν την αποστολή τους…

(ΥΓ) 2: Αλήθεια, θα επέμβει η αστική δικαιοσύνη για τις ευθύτατες απειλές που εκτοξεύονται εναντίον των μαθητών ή θα κάνει ότι… κοιμάται;

(ΥΓ) 3:  Η μαρξιστική κρατική τρομοκρατία, ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών – ΗΠΑνθρώπων Τσίπρα – Καμμένου και τα τσιράκια της!