ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΙΜΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ

Στο… μεζέ πήραν οι Τουρκαλάδες τον Καμμένο! Έτσι, κατευθυνόμενα δημοσιεύματα των τουρκικών ΜΜΕ, πανηγυρίζουν για το στρατιωτικό φυλάκιο με το ραντάρ που κατασκευάστηκε στο νησί Τσαβούς, που βρίσκεται 3 ναυτικά μίλια από το Μπόντρουμ (Αλικαρνασσός). 
Όπως αναφέρει, λοιπόν, το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ΙΗΑ, το δημοσίευμα του οποίου –υπό τον θριαμβευτικό τίτλο «Οι Έλληνες δεν πλησιάζουν στα Ίμια» αναπαρήγαγαν πολλά ΜΜΕ:

«Εδώ και 25 χρόνια Έλληνες και Τούρκοι ερίζουν στα Ίμια, κάτι που έχει προκαλέσει ένταση στις σχέσεις των δύο χωρών. Ο ελληνικός στρατός επί τόσα χρόνια παραβιάζει τα τουρκικά χωρικά ύδατα. Ωστόσο, χάρη στη στρατιωτική βάση που χτίστηκε στο Τσαβούς, 1,5 μίλι από τα Ίμια, ο Έλληνες στρατιώτες δεν μπορούν να πλησιάσουν. Εδώ και περίπου τρεις μήνες οι Έλληνες στρατιώτες δεν έχουν εμφανιστεί στα Ίμια και τα παρακολουθούν από το νησί Καλόλιμνος. Από την άλλη, οι δυνάμεις της ακτοφυλακής μας συνεχίζουν τις περιπολίες επί 24ώρου βάσεως».

Ιδού η «Ρόδος», Καμμένε! Άμα είσαι άντρας και φοράς παντελόνια, τράβα στα Ίμια, να δείξεις ότι η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα! Άιντε ντε!