ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο… ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ! ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ!

Αν κάποιος δημοσιογράφος ή σχολιαστής τα βάλει μ’ έναν αθλητή (ποδοσφαιριστή, καλαθοσφαιριστή και λοιπούς), προπονητή, παράγοντα, διαιτητή, δεν κουνιέται φύλλο. Μπορεί να το κάνει ελεύθερα, χρησιμοποιώντας από επιχειρήματα μέχρι ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Δεν πρόκειται να επέμβει κανείς, εκτός ίσως από τον ίδιο τον θιγόμενο.

Όταν όμως πει κάποιος κάτι για τους αδερφούς Αντετοκούμπο, επεμβαίνουν οι πάντες!

Αυτό συμβαίνει και με την περίπτωση του γνωστού φιλάθλου του Ολυμπιακού και τηλε-σχολιαστή Τάκη Τσουκαλά, που έκανε το… ασυγχώρητο «λάθος» κι έχουν πέσει απάνω του του «λυτοί και δεμένοι»!

Έτσι, μετά από τις λυσσαλέες επιθέσεις και τις μηνύσεις από τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και την εκπρόσωπό τους στην κυβέρνηση, γενική γραμματέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρία Γιαννακάκη, καθώς και τους θεατρινισμούς του mister Tsipra με την φανέλα, επενέβη εναντίον του Τάκη Τσουκαλά και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, παρακαλώ!
Λέτε στο τέλος να τον… κρεμάσουν κιόλας, ως υπεύθυνο όλων των… δεινών – ενώ την ίδια ώρα θα κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας οι σεσημασμένοι κλέφτες και προδότες; Όλα είναι πιθανά στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας!