ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ «ΚΑΖΑΝ-ΚΑΖΑΝ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Δεν πρόλαβε καλά-καλά το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών να αναγγείλει ότι η Τουρκιά ξεκινά «δραστηριότητες» έρευνας και εξόρυξης στην κυπριακή ΑΟΖ (αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα κάνει το ίδιο και στο Αιγαίο…) και υπήρξε η πρώτη αντίδραση από ελληνικής πλευράς!

Συνέντευξη, λοιπόν, στην συριζοπαλιοφυλλάδα «Documento» έδωσε ο αναπληρωτής του Καμμένου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας, στην οποία –εμμέσως πλην σαφώς- απάντησε κατ’ αρχήν θετικά στο πάγιο τουρκικό αίτημα για διαμοιρασμό «καζάν-καζάν» (μισά-μισά) του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου!

Ιδού η προαναγγελία της νέας εθνικής προδοσίας:  «Η επέκταση των χωρικών υδάτων είναι αδιαπραγμάτευτο δικαίωμά μας και εμείς θα αποφασίσουμε πότε και πώς θα το ασκήσουμε. Πρέπει να επισημάνουμε όμως ότι για τη διαμόρφωση υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ στο Αιγαίο απαιτείται συνεννόηση των δυο κρατών (Σ.Σ. αισχρό ψεύδος!) . Θα ήταν ευχής έργον να καταλήγαμε με τη σύμμαχο Τουρκία στη διαμόρφωση της ΑΟΖ στο Αιγαίο».

Και βέβαια, δεν υπάρχει περίπτωση ο εν λόγω να εξέφρασε αυτό που λέμε «προσωπικές απόψεις». Οι δηλώσεις του έγιναν σε συνεννόηση με τους Τσίπρα και Καμμένο, οι οποίοι προφανώς έχουν αποφασίσει να σφραγίσουν την περίοδο της διακυβέρνησής τους, με μια νέα εθνική προδοσία!

(ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών!