ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΥΛΗ ΝΟΥΔΟΥΛΗ: ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ

Συνέντευξη στο ΘΕΜΑ 104,6, έδωσε η γνωστή και μη εξαιρετέα Φωτεινή Πιπιλή, πρώην βουλευτίνα της Νουδούλας*** και νυν σύμβουλος του προέδρου Κούλη, για θέματα πολιτισμού και καθημερινότητας, Φωτεινή Πιπιλή.

Η οποία, ερωτηθείσα για το θέμα των σχέσεων Κράτους-Εκκλησίας, είπε τα εξής:

«Είμαι ανέκαθεν υπέρ του διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας.  Αν ήθελε ο κ. Τσίπρας, είχε απόλυτο δικαίωμα να φέρει την κυβερνητική πολιτική στο υπουργικό συμβούλιο, να πάρει αποφάσεις για τη μισθοδοσία, να φέρει νομοσχέδιο στη Βουλή, να ψηφίσει η πλειοψηφία να τελειώνουμε. Τα κάνανε μπάχαλο και ο κ. Ιερώνυμος και λυπάμαι που το λέω γιατί εκ της θέσεώς του θα έπρεπε να είναι πολύ σεβαστός από όλους…».

Εν συνεχεία δε, για να δείξει πόσο «προοδευτική» είναι, προσέθεσε: «πρωτοστάτησα στην ανέγερση του τζαμιού».

Να την χαίρονται όσοι υποστηρίζουν πως η Νουδούλα θα ασκήσει διαφορετική πολιτική από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

***Που διόλου τυχαία, είχε ανοίξει μέτωπο κατά της Χρυσής Αυγής, με ύβρεις, συκοφαντίες και κάθε λογής προκλήσεις, αλλά και κατά του Εθνικού Ιεράρχη Αμβροσίου, που είχε στηλιτεύσει την ενδυματολογική παρουσία της στη βουλή και της είχε συστήσει να ντύνεται σεμνά και αξιοπρεπώς.