ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ «ΕΥΠΑΘΩΝ» ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ… ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ!

Κάποιοι (πολλοί, πάρα πολλοί…) εκ των λεγομένων «ευπαθών», έχουν καταλάβει ότι ως… «καταπιεσμένη μειονότητα» βρίσκονται υπό καθεστώς αβέρτα προστασίας από το ψευδοκράτος και κάνουν πραγματικά ότι γουστάρουν!

Έτσι, ομάδα Ρομά επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις στον φύλακα και στους γιατρούς του νοσοκομείου στο Άργος, γιατί τόλμησαν και δεν τους έδωσαν προτεραιότητα έναντι των υπολοίπων ασθενών!

Οι δράστες, που ήταν κάμποσοι, επιτέθηκαν αρχικά στον υπάλληλο της εταιρείας security και άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές. Ακούγοντας τη φασαρία και τις κραυγές πόνου του φύλακα, οι γιατροί βγήκαν να δουν τι συμβαίνει, αλλά δέχθηκαν και αυτοί άγρια επίθεση από το τραμπουκαριό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εξ’ αυτών – του έσπασαν τη μύτη με γροθιές!

Φυσικά, μετά απ’ όλα αυτά, το «πρόβλημα υγείας» του συγγενούς τους, που χρειαζόταν επειγόντως νοσηλεία… ξεπεράστηκε και οι «ευπαθείς» εξαφανίστηκαν!

Να σημειωθεί, πως πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό βίας με θύματα γιατρούς στην Αργολίδα, μέσα σε τρεις μήνες, καθώς τον Αύγουστο, είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό στο νοσοκομείο Ναυπλίου. Και με του ιδίου φυράματος δράστες, βεβαίως-βεβαίως…