ΑΛΒΑΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΨΩΜΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ Κ. ΚΑΤΣΙΦΑ: ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ… ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Μετά από -τον ελληνικής καταγωγής, αλλά όχι και ελληνικής συνείδησης- ηθοποιό Λαέρτη Βασιλείου, που τρώει ψωμάκι στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας αλλά δεν το εκτιμάει, αυτή τη φορά ήταν η σειρά ενός βέρου Αλβαναρά, που αφού έφαγε γλυκό ψωμάκι στην Ελλάδα μετακόμισε στην Αμέρικα (με υποτροφία κάποιου «ιδρύματος» της CIA), του δημοσιογράφου και συγγραφέα Γκασμέτ Καπλάνι, να δικαιολογήσει την δολοφονία του ΗΡΩΑ Κ. Κατσίφα και να προσβάλλει τη μνήμη του.

Ο εν λόγω, που εμφανιζόταν στους ηλιθίους γραικύλους των Αθηνών ως… «προοδευτικός», «ανοιχτόμυαλος», «αντιεθνικιστής», κ.τ.λ., σε συνέντευξή του σε ελληνόφωνο ΜΜΕ, αρχικά κατήγγειλε «την έλλειψη εντιμότητας και την κατάργηση της αλήθειας από μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ», που έγιναν «φορείς μισαλλοδοξίας και μίσους», «επινόησαν δεκάδες ιστορίες με δράκους», κι «έστησαν το σενάριο των βάρβαρων Αλβανών», διότι στηλίτευσαν την δολοφονία Κατσίφα.

Έπειτα, δικαιολογεί την δολοφονία, εφόσον επρόκειτο για έναν «φασίστα»: «ήταν οπλισμένος, με Καλάσνικοφ με διόπτρο, ντυμένος ράμπο και ότι μισούσε θανάσιμα τις καλές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας. Ποιος είναι ο νεαρός που έχασε την ζωή του, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας; Έχετε επισκεφθεί την σελίδα του στο facebook; Έχετε δει τι πρεσβεύει, σε τι ιδεολογία ανήκει, τι προαναγγέλλει; Λυπάμαι αλλά ο Κατσίφας ήταν ιδεολογικά το ακριβώς αντίθετο από τους Έλληνες ήρωες του ’40 οι οποίοι τιμήθηκαν στις 28 Οκτωβρίου. Εκείνοι πολέμησαν τον φασισμό. Ο Κατσίφας ενστερνιζόταν την φασιστική ιδεολογία. Δεν είναι δε τυχαίο ότι είναι ο νέος ήρωας της Χρυσής Αυγής».

Στην ερώτηση για τις μαζικές απαγορεύσεις εισόδου Ελλήνων για την κηδεία του Ήρωα, φυσικά ο Αλβαναράς υιοθέτησε την αλβανική θέση:

«Οι Αλβανοί δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι είναι άτομα που σχετίζονται με την Χρυσή Αυγή και εξτρεμιστικούς κύκλους στην Ελλάδα. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής και θα δείτε ότι πολλοί από αυτούς που πήγαν στην κηδεία είναι χρυσαυγίτες και ακροδεξιοί. Τους έχουν φάτσα κάρτα. Έτσι κι αλλιώς η Νότια Αλβανία από το 2012 ειδικά, που η Χρυσή Αυγή είναι στην Ελληνική Βουλή, έχει γίνει η Μέκκα της. Η Χρυσή Αυγή ήθελε μάλλον να μετατρέψει την κηδεία του Κατσίφα σε ένα είδος πραξικοπήματος ενάντια στην ειρήνη ανάμεσα στις δυο χώρες. Υπάρχει χειρότερη βεβήλωση του νεκρού από αυτό; Βίασαν τους οικοδεσπότες με ρατσιστικά και αλυτρωτικά συνθήματα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι».

Τέτοιους ταΐζαμε και ταΐζουμε στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων»! Όσο για το ποιοι είναι οι «οικοδεσπότες» και ποιοι οι μουσαφιραίοι στην περιοχή της Βορείου Ηπείρου, θα το συνειδητοποιήσει κι αυτός κι όλοι οι Αλβαναράδες, όταν θα ελευθερώσουμε τα άγια αυτά χώματα και θα τα ενσωματώσουμε στην Μεγάλη Ελλάδα των ονείρων μας!