ΧΑΣΟΥ ΨΕΚΑΣΜΑ! ΑΝΕΛ: «ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ» – ΘΑ ΤΟΝ… ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ!

Είπε μια κουβέντα προχθές ο Καμμένος, μιλώντας σε διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε το ΓΕΕΘΑ, σε μια στιγμή… αδυναμίας (ή μήπως ήτανε… σουρωμένος;), ότι «δεν ξέρω αν θα συνεχίσω την πολιτική μου καριέρα στο μέλλον» κι έσπευσαν τα ψεκαστήρια να διαψεύσουν τον αρχηγό τους:

«Είναι παντελώς ανυπόστατες και επιεικώς γελοίες οι φήμες που διακινούνται από ορισμένους κύκλους για έξοδο του Πάνου Καμμένου από τον πολιτικό στίβο…».

Σαφές! Μόνος του δεν το κουνάει ρούπι, ούτε με… σφαίρες! Αλλά θα τον στείλει στα αζήτητα της πολιτικής ο ελληνικός λαός, με όποιο κόμμα κι αν κατέβει στις εκλογές (ΑΝΕΛ ή τον κυοφορούμενο στην υπόγα της αμερικανικής πρεσβείας «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς»…)!

(ΥΓ) 1: Εκτός κι αν ο σύντροφος Αλέξης τον… τρουπώσει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε πάλι θα τον φάμε στη μάπα!

(ΥΓ) 2: Παρεμπιπτόντως, το 2015 (προ 3ου Μνημονίου…), ο εν λόγω είχε… απειλήσει κι άλλη μια φορά, ότι θα φύγει «από την κυβέρνηση, τους ΑΝΕΛ και την πολιτική», αν έρθει νέο Μνημόνιο. Και βέβαια, δεν τήρησε την υπόσχεσή του…